Libnet.ro
UNICEF

10:00

GAME cu GAME Irina Begu in turul 2 la Wimbledon

Online Sport Online Sport,
GAME cu GAME Irina Begu in turul 2 la Wimbledon

Irina Begu a jucatastazi in turul 2 de la Wimbledon, dupa ora 15:30, In pagina de mai jos veti gasi amanunte live text din acest meci. continuă pe Online Sport

LIVE Irina Begu in turul 2 la Wimbledon. Minge de meci ratata de Begu

Irina Begu joaca astazi in turul 2 de la Wimbledon, dupa ora 15:30, In pagina de mai jos veti gasi amanunte live text din acest meci.

Wimbledon: Irina Begu, in turul al treilea dupa un meci maraton! O asteapta o partida cu Maria Sarapova

Irina-Camelia Begu s-a calificat in turul al treilea la Wimbledon, dupa victoria in fata Lesiei Tsurenko din Ucraina, scor 7-5, 6-7, 7-5.

LIVE Irina Begu in turul 2 la Wimbledon (dupa 15:30)

Irina Begu joaca astazi in turul 2 de la Wimbledon, dupa ora 15:30, In pagina de mai jos veti gasi amanunte live text din acest meci.

Wimbledon: Irina Begu, in turul al treilea. Urmeaza DUELUL carierei cu Sarapova!

Irina Begu, cap de serie numarul 29, s-a calificat in turul al treilea la Wimbledon, acolo unde va disputa un duel cu Maria Sarapova, a patra favorita.

Irina Begu, principala noastra speranta la Wimbledon, joaca azi pentru a intra in turul III. Tecau intra si el in competitie

Simona Halep, numarul 3 WTA, a parasit prematur turneul de la Wimbledon, fiind invinsa de slovaca Jana Cepelova, numarul 106 mondial.

Wimbledon: Irina Begu, in turul trei dupa un meci maraton - Urmeaza duelul cu Maria Sharapova

Irina-Camelia Begu cap de serie numarul 29) s-a calificat in turul trei de la Wimbledon, dupa un meci maraton cu Lesia Tsurenko Ucraina - locul 68 WTA) - partida a durat doua ore si 45 de minute scor 7-5 6-74) 7-5). In urmatoarea partida, Begu va da peste Maria Sharapova, favorita numarul patru a competitiei londoneze.

Wimbledon: Irina Begu, in turul doi. Drum liber spre un duel cu Sarapova

Irina-Camelia Begu, cap de serie numarul 29, are un traseu usor spre un duel cu Maria Sarapova chiar din turul al treilea, dupa ce a eliminat-o pe una dintre tinerele sperante ale tenisului rusesc.

Irina Begu ajunge in turul 3 la Wimbledon

La capatul unui meci maraton de doua ore si 45 de minute cu Lesia Tsurenko din Ucraina, Irina Begu a obtinut calificarea in turul 3 la Wimbledon.

Irina Begu s-a calificat in turul al treilea la Wimbledon

Irina Begu, cap de serie numarul 29, s-a calificat, miercuri, in runda a treia a turneului pe iarba de la Wimbledon, informeaza Mediafax. Romanca a invins-o cu scorul 7-5, 6-7 4), 7-5, pe ucraineanca Lesia.

Maria Sharapova, urmatoarea adversara pentru Irina Begu

Meci de cinci stele pentru Irina Begu in turul 3 la Wimbledon, faza a competitiei unde jucatoarea noastra s-a calificat in premiera in acest an.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )