Libnet.ro
UNICEF

10:30

Wimbledon: Irina Begu, in turul al treilea. Urmeaza DUELUL carierei cu Sarapova!

România Liberă România Liberă,
Wimbledon: Irina Begu, in turul al treilea. Urmeaza DUELUL carierei cu Sarapova!

Irina Begu, cap de serie numarul 29, s-a calificat in turul al treilea la Wimbledon, acolo unde va disputa un duel cu Maria Sarapova, a patra favorita. continuă pe România Liberă

Wimbledon: Irina Begu, in turul al treilea dupa un meci maraton! O asteapta o partida cu Maria Sarapova

Irina-Camelia Begu s-a calificat in turul al treilea la Wimbledon, dupa victoria in fata Lesiei Tsurenko din Ucraina, scor 7-5, 6-7, 7-5.

Wimbledon: Irina Begu, in turul trei dupa un meci maraton - Urmeaza duelul cu Maria Sharapova

Irina-Camelia Begu cap de serie numarul 29) s-a calificat in turul trei de la Wimbledon, dupa un meci maraton cu Lesia Tsurenko Ucraina - locul 68 WTA) - partida a durat doua ore si 45 de minute scor 7-5 6-74) 7-5). In urmatoarea partida, Begu va da peste Maria Sharapova, favorita numarul patru a competitiei londoneze.

Wimbledon: Irina Begu, in turul doi. Drum liber spre un duel cu Sarapova

Irina-Camelia Begu, cap de serie numarul 29, are un traseu usor spre un duel cu Maria Sarapova chiar din turul al treilea, dupa ce a eliminat-o pe una dintre tinerele sperante ale tenisului rusesc.

Wimbledon: Irina Begu si Alexandra Dulgheru evolueaza luni in prima zi

Organizatorii de la Wimbledon au anuntat programul primei zile de competitie, una in care vor intra pe teren doua dintre cele cinci jucatoare din Romania aflate pe tabloul principal de simplu.

Irina Begu ajunge in turul 3 la Wimbledon

La capatul unui meci maraton de doua ore si 45 de minute cu Lesia Tsurenko din Ucraina, Irina Begu a obtinut calificarea in turul 3 la Wimbledon.

LIVE Irina Begu in turul 2 la Wimbledon. Minge de meci ratata de Begu

Irina Begu joaca astazi in turul 2 de la Wimbledon, dupa ora 15:30, In pagina de mai jos veti gasi amanunte live text din acest meci.

GAME cu GAME Irina Begu in turul 2 la Wimbledon

Irina Begu a jucatastazi in turul 2 de la Wimbledon, dupa ora 15:30, In pagina de mai jos veti gasi amanunte live text din acest meci.

LIVE Irina Begu in turul 2 la Wimbledon (dupa 15:30)

Irina Begu joaca astazi in turul 2 de la Wimbledon, dupa ora 15:30, In pagina de mai jos veti gasi amanunte live text din acest meci.

Irina Begu merge in turul 2 la Wimbledon

Irtina Begu s-a calificat luni seara in turul 2 de la Wimbledon, dupa ce a trecut in primul tur de Daria Gavrilova, cu 7-6 7-6) 6-1.

Irina Begu s-a calificat in turul al treilea la Wimbledon

Irina Begu, cap de serie numarul 29, s-a calificat, miercuri, in runda a treia a turneului pe iarba de la Wimbledon, informeaza Mediafax. Romanca a invins-o cu scorul 7-5, 6-7 4), 7-5, pe ucraineanca Lesia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )