Libnet.ro
UNICEF

06:30

Gazprom, reduce livrarile de gaze catre Romania; Penuria energetica dureaza trei zile si nu creeza probleme

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Gazprom, reduce livrarile de gaze catre Romania; Penuria energetica dureaza trei zile si nu creeza probleme

Gazprom a informat joi Transgaz ca va reduce livrarile de gaze catre Romania in urmatoarele trei zile, fara sa explice motivele scaderii volumelor, a declarat vineri ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, mentionand ca nu exista motive. continuă pe Wall-Street Ro

Gazprom a redus cu 5% exporturile de gaze catre Romania

Gazprom a redus cu cinci procente exporturile de gaze naturale din Romania, relateaza Agerpres. Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, a declarat ca livrarile de gaze din Federatia Rusa catre Romania.

VIDEO. UPDATE. Gazprom a redus exporturile de gaze catre Romania, fara o informare oficiala. Ministrul Energiei: Nu exista niciun motiv de ingrijorare

Grupul rus Gazprom a redus vineri cu 5% exporturile de gaze naturale catre Romania fata de nivelul planificat, fara ca autoritatile de la Bucuresti sa fie informate oficial, informeaza Mediafax.

Gazprom a redus exporturile de gaze catre Romania, fara o informare oficiala

Grupul rus Gazprom a redus vineri cu 5% exporturile de gaze naturale catre Romania fata de nivelul planificat, fara ca autoritatile de la Bucuresti sa fie informate oficial, informeaza Mediafax.

Rusia raspunde sanctiunilor UE. A redus semnificativ livrarile de gaze catre Europa

Rusia lanseaza un avertisment la adresa Uniunii Europene si ia masuri impotriva tarilor care sprijina Ucraina. Gigantul Gazprom a redus livrarile de gaz catre tarile care livreaza gaze naturale in sistem invers Ucrainei, careia Gazprom a incetat sa ii mai furnizeze gaze de la mijlocul lunii iunie. Pana acum, au anuntat reducerea semnificativa a livrarilor Polonia, Austria si Slovacia.

INFOGRAFIE Razboiul gazelor: Gazprom a taiat si din livrarile Romaniei, fara vreo informare oficiala

Grupul rus Gazprom a redus vineri cu 5% exporturile de gaze naturale catre Romania fata de nivelul planificat, fara ca autoritatile de la Bucuresti sa fie informate oficial, a declarat Razvan Nicolescu, ministrul delegat pentru Energie, citat de Mediafax.

Gigantul rus Gazprom a redus drastic livrarile de gaze catre Polonia

Gigantul rus Gazprom a redus cu pana la 24% livrarile de gaze catre Polonia prin conductele care traverseaza Belarus si Ucraina, informeaza Bloomberg care citeaza compania nationala poloneza de gaze PGNiG .

Rusia reduce livrarile de gaze si catre Austria

Austria a anuntat, joi seara, o scadere cu 15% a livrarilor de gaze naturale rusesti, dupa ce anterior Polonia si Slovacia au facut anunturi similare, relateaza AFP.

Gazprom taie din gazele spre Romania. Ministrul Energiei: Nu exista niciun risc pentru populatie

Ministrul delegat pentru energie, Razvan Nicolescu, a declarat dupa sedinta de analiza avuta cu reprezentantii Transgaz, OMV Petrom si Romgaz Medias ca decizia Gazprom de a reducere cu 5% exporturile de gaze.

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2524 seconds )