Libnet.ro
UNICEF

22:00

Gazpromneft-Lubricants: Piata de uleiuri premium din Romania va creste cu peste 10% in 3-4 ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Gazpromneft-Lubricants: Piata de uleiuri premium din Romania va creste cu peste 10% in 3-4 ani

Piata de lubrifianti premium din Romania a cunoscut o scadere in ultimii ani, pana la 55 de kilotone, insa in 3-4 ani ar putea creste intre 9 si 18%, la 60-65 de kilotone, a declarat pentru Wall-Street. ro Alexander Trukhan, director general al. continuă pe Wall-Street Ro

Strauss Coffee, pe locul doi pe piata cafelei solubile din Romania, dupa preluarea marcii Amigo, produs ambalat intr-o unitate langa Targoviste

Strauss Coffee, pe locul doi pe piata cafelei solubile din Romania, dupa preluarea marcii AmigoStrauss Coffee, producatorul cafelei Doncafe, ocupa locul doi pe piata cafelei solubile din Romania, dupa Nestle, odata cu preluarea pentru 20 milioane dolari a brandului de cafea Amigo, de la compania braziliana Cia Iguacu de Cafe Soluvel.

HSBC Asset Management intra pe piata din Romania

Compania britanica HSBC Global Asset Management, cu active de aproape 440 de miliarde de dolari, a intrat pe piata din Romania pentru a furniza servicii de administrare de portofolii de investitii si de consultanta pentru investitii.

HSBC Asset Management intra pe piata din Romania

Compania britanica HSBC Global Asset Management, cu active de aproape 440 de miliarde de dolari, a intrat pe piata din Romania pentru a furniza servicii de administrare de portofolii de investitii si de consultanta pentru investitii.

Studiu Deloitte: Peste 80% dintre companiile din Romania intentioneaza sa creasca investitiile cu cercetarea si dezvoltarea

Cele mai mari investitii in cercetare si dezvoltare se inregistreaza, in Romania, in cadrul companiilor din IT, media si telecomunicatii. Insa la nivelul intregii tari, investitiile in cercetare si dezvoltare reprezinta doar 0,49% din PIB, cea mai mica rata din cele 10 tari din Europa Centrala care au participat la un studiu Deloitte. Potrivit unui comunicat remis HotNews. ro, in ciuda acestui climat, companiile din Romania anticipeaza o crestere a cheltuielilor cu RD in urmatorii ani si niciuna nu planuieste taierea bugetelor.

BERD a investit aproape 7 milioane de euro in industria de reciclare din Romania

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a investit aproape 7 milioane de euro pana acum in industria de reciclare din Romania, participand la realizarea Green Group, singurul parc integrat de reciclare a de and seurilor din Romania.

Basescu: Sistemul antiracheta din Romania, operational in 2015

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca sistemul antiracheta din Romania va fi operational in 2015, mentionand ca si-ar dori ca Summit-ul NATO din septembrie sa constate progresele procesului de diminuare a noilor amenintari de securitate .

Scutul antiracheta din Romania va fi operational in 2015

Scutul antiracheta din Romania va fi operational in 2015, lucrarile evoluand conform graficului stabilit, a declarat, marti, presedintele Traian Basecu inaintea plecarii la reuniunea sefilor de stat din Europa Centrala si de Est care va avea loc la Varsovia.

Tuberculoza, diagnosticata in doar doua ore, in doua centre din Romania

Doua centre medicale din Romania vor fi dotate, saptamana aceasta, cu echipamente moderne ce permit stabilirea cu precizie a diagnosticului de tuberculoza TB) si tuberculoza multidrog rezistentp TB-MDR), in doar doua ore, fata de patru sase luni prin metodele traditionale.

Business B1 la zi: Crestere de peste 75% inregistrata pe piata auto din Romania

Piata auto dinRomania a inregistrat luna trecuta o crestere de 75,1%, fiind inmatriculate 6. 947 de autoturisme fata de 3. 967 de unitati in iunie 2013, potrivit datelor Asociatiei Constructorilor.

Trandafirii rosii reprezinta peste 40% din vanzarile florariilor din Romania

Trandafirii rosii conduc in clasamentul celor mai vandute flori din Romania, cu o pondere de peste 40% in vanzarile florariilor, a anuntat miercuri intr-un comunicat FlorideLux, unul dintre principalii comercianti de flori de pe piata locala.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )