Libnet.ro
UNICEF

14:01

GDF Suez a avut pierderi de peste 9 miliarde euro in 2013

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GDF Suez a avut pierderi de peste 9 miliarde euro in 2013

GDF Suez SA, cel mai mare furnizor de gaze naturale din Franta, a consemnat deprecieri de active in valoare de 14,9 miliarde euro 20,4 miliarde dolari) anul trecut, ceea ce i-a generat pierderi nete de 9,3 miliarde euro, fata de un profit de 1,54 miliarde de euro in 2012. continuă pe Ziarul Bursa

GDF Suez, ingrijorat de accelerarea liberalizarii

Piata gazelor din tara noastra nu este pregatita pentru dereglementarea segmentului de consumatori industriali in aceasta vara, intrucat nu exista o bursa a gazelor si nici mecanisme de piata pentru formarea pretului, a declarat, ieri, Eric Stab, directorul general al GDF Suez Energy Romania.

PNDR 2014 - 2020, peste 8 miliarde de euro din fonduri europene

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR) va beneficia, pentru Programului National de Dezvoltare Rurala PNDR) 2014 - 2020, de 8,015 miliarde de euro din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala FEADR), sume orientate catre 14 masuri principale, conform unui comunicat publicat ieri de MADR.

APIA a autorizat plati de peste 800 milioane euro

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a efectuat, de la 1 ianuarie, plati de 814,05 milioane de euro 3,63 miliarde lei), urmand ca, pana la finalul anului, sa autorizeze plati de 2,5 miliarde euro, conform unui comunicat remis astazi redactiei.

CFR ofera peste 1 mld. euro pentru modernizarea a 80 km de cale ferata

CFR asteapta pana la 10 aprilie oferte pentru lucrari de modernizare a 80,8 kilometri de cale ferata in judetul Arad. Proiectul este impartit in doua loturi, cu o valoare totala estimata la 4,71 miliarde lei 1,04 miliarde euro), cu TVA.

Volkswagen ofera 6,7 miliarde euro pentru restul pe care nu il detine la Scania

Producatorul german de autoturisme Volkswagen AG VW), cel mai mare din Europa, ofera 6,7 miliarde euro 9,2 miliarde dolari) pentru restul pe care nu il detine la constructorul suedez de camioane Scania AB, reluand astfel un plan anterior privind crearea unei divizii globale de profil care sa concureze cu Daimler AG si Volvo AB, lideri in sectorul camioanelor.

Statul spera sa obtina peste 400 mil. euro din vanzarea Electrica

Statul vrea sa obtina peste 400 milioane euro din vanzarea a 51% din Electrica, dar pretul depinde si de conditiile de pe piata, privind inclusiv riscurile, ruperea USL aducand noi riscuri pentru Romania, potrivit lui Gabriel Dumitrascu, seful.

UE ofera ajutoare de 3,5 miliarde euro cetatenilor saraci din statele membre

Parlamentul European PE) va continua sa sustina populatia defavorizata din Uniune cu asistenta materiala, alimente, si ajutoare, pe perioada 2014 - 2020, cu un buget majorat la 3,5 miliarde de euro, potrivit unui acord votat astazi.

Peste 4 milioane euro, pentru extinderea retelelor apa-canal in patru cimitire

Un proiect in valoare de patru milioane de euro pentru inlocuirea si extinderea retelelor de apa si canal din cimitirele Ghencea, Iancu Nou, Metalurgiei si Sfanta Vineri a fost aprobat, joi, de Consiliul General.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )