Libnet.ro
UNICEF

17:00

Gemius: care sunt cele mai populare formate de publicitate online din Europa Centrala si de Est

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Gemius: care sunt cele mai populare formate de publicitate online din Europa Centrala si de Est

Bannerele standard raman in continuare cele mai populare formate de publicitate online din campaniile derulate in Europa Centrala si de Est. Cea mai mare rata de click este inregistrata de bannerele de tip rich media, iar utilizatorii din Polonia sunt. continuă pe Wall-Street Ro

Care sunt cele mai mari greseli pe care le facem in dieta de vara? Aflam la Adevarul Live de la ora 15.00

E bine sau nu sa bem bere pe durata verii? Ne ingrasa, ne deshidrateaza? Care sunt cele mai recomandate diete ca sa aratam bine la plaja? Discutam la Adevarul Live de la ora 15. 00 cu medicul nutritionist Corina Zugravu.

Liga I 2015/2016: Programul sezonului regulat. Care sunt cele mai tari meciuri ale campionatului

Sezonul 2015/2016 al Ligii I va avea doar 14 echipe, o premiera pentru fotbalul romanesc, iar majoritatea etapelor din sezonul regulat se vor disputa pana in luna decembrie.

Secretele oamenilor Ubisoft Romania - cum e viata cand construiesti cele mai populare jocuri din lume

Ubisoft Romania a fost poate prima divizie a unei mari companii internationale din domeniul tehnologiei care a aterizat in Romania. La noi s-a deschis primul birou de productie Ubisoft din afara Frantei, in 1992, iar astazi ramane una dintre povestile de succes din tara noastra. 200 de oameni, iar numarul creste, muncesc pentru dezvoltarea si testarea celor mai performante jocuri din lume.

Men Fashion Alert! Espadrile pentru barbati! Cele mai cool modele pentru vara!

Sunt tipul de incaltaminte perfect pentru sezonul cald: comode si totodata extrem de cool! Iata care sunt cele mai in trend modele de espadrile pentru barbati vara aceasta! .

Firmele care fac cele mai multe schimburi valutare au 5-20 angajati si desfasoara activitati in constructii sau in sectorul de legume-fructe

Companiile din Romania care folosesc servicii specializate de schimb valutar sunt in principal IMM-uri cu 5-20 de angajati si desfasoara activitati in sectoare precum materiale de constructii, mobilier sau fructe si legume, cele mai utilizate valute fiind euro si zloti, potrivit unui studiu Akcenta.

Cele mai subtiri televizoare 4K au fost anuntate de Sony si nu sunt ieftine

Sony tocmai si-a anuntat preturile oficiale pentru pentru noile sale smart TV-uri. Cel putin momentan, acestea sunt cele mai subtiri televizoare 4K. Daca va gandeati de mult timp sa faceti un upgrade la un televizor, cei de la Sony s-ar putea sa va ofere cel mai solid motiv din ultimii ani. Desi exista in continuare [] Cele mai subtiri televizoare 4K au fost anuntate de Sony si nu sunt ieftine Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

STUDIU Asigurarile auto obligatorii sunt cele mai deranjante pentru soferi. RCA, hartia care nu inseamna nimic

Conform studiului calitativ realizat in aceasta luna de Exact Cercetare si Consultantaprin intermediul a 4 sesiuni de workshop folosind materialele si metodologii LEGO SERIOUS PLAY, romanii sunt foarte nemultumiti atunci cand vine vorba de asigurarile auto obligatorii.

VIDEO Cele mai frumoase locuri din judetul Bacau. Relaxare, tratament si spiritualitate in statiunile Slanic Moldova si Targu Ocna

Cele mai frumoase locuri din judetul Bacau. Turismul se bazeaza pe zonele de munte, bogate in izvoare minerale, cum sunt cele din Slanic Moldova si Targu Ocna. Printre obiectivele turistice mai putin vizitate se numara castele, lasate in paragina, dar si lacuri de acumulare formate artificial pe cursul Bistritei. Nu in cele din urma, bisericile si casele memoriale reprezinta o atractie pentru turistii veniti in scopuri religioase sau culturale.

Cele mai grele operatii reusite in Romania

Cele mai grele operatii reusite in Romania. Desi sunt tentati sa plece in strainatate, chirurgii din Romania prefera uneori sa ramana in tara, unde au posibilitatea sa faca operatii dificile si sa intalneasca patologii rare in randul pacientilor care le trec pragul cabinetului.

Cele mai bune metode de flirt: atitudinea care ajuta un barbat sa cucereasca o femeie in doi timpi si trei miscari

Cele mai bune metode de flirt. Barbatii nu-si gasesc prea usor cuvintele atunci cand vor sa intre in vorba cu o femeie care le-a atras atentia intr-un bar, la o petrecere sau intr-un club. Simtul penibilului sau lipsa increderii sunt numai doua dintre obstacolele care stau in calea unei posibile povesti de amor.

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2889 seconds )