Libnet.ro
UNICEF

22:30

Gen. Stefan Danila va fi numit consilier la Cancelaria primului-ministru

România Liberă România Liberă,
Gen. Stefan Danila va fi numit consilier la Cancelaria primului-ministru

Generalul Stefan Danila a fost numit de premierul Victor Ponta in functia de consilier de stat in Cancelaria premierului, post pe care il va prelua imediat dupa ce va parasi conducerea SMG. Decizia de numire in functia de consilier de stat a fost semnata luni de premierul Ponta, cu aplicabilitate de la 1 ianuarie 2015 . continuă pe România Liberă

Generalul Stefan Danila va deveni consilierul lui Ponta dupa ce isi preda mandatul de sef al Statului Major General

Generalul Stefan Danila, care isi va preda mandatul de sef al Statului Major General SMG) la 1 ianuarie 2015, a fost numit de premierul Victor Ponta in functia de consilier de stat in Cancelaria premierului, post pe care il va prelua imediat dupa ce va parasi conducerea SMG, potrivit Mediafax.

Generalul Stefan Danila va deveni consilierul lui Victor Ponta, dupa predarea mandatului sau de sef al SMG

Generalul Stefan Danila, care isi va preda mandatul de sef al Statului Major General SMG) la 1 ianuarie 2015, a fost numit de premierul Victor Ponta in functia de consilier de stat in Cancelaria premierului,.

Generalul Stefan Danila va deveni consilierul lui Ponta dupa ce isi preda mandatul de sef al SMG

Generalul Stefan Danila, care isi va preda mandatul de sef al Statului Major General SMG) la 1 ianuarie 2015, a fost numit de premierul Victor Ponta in functia de consilier de stat in Cancelaria .

UPDATE Mihai Razvan Ungureanu a fost numit consilier personal al presedintelui Klaus Iohannis

Prim-vicepresedintele PNL Mihai Razvan Ungureanu a fost numit consilier personal al presedintelui Klaus Iohannis, a confirmat luni purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Tatiana Niculescu Bran.

Surse: Mihai Razvan Ungureanu, numit consilier personal al presedintelui Klaus Iohannis

Mihai Razvan Ungureanu ar putea fi numit consilier personal al presedintelui Klaus Iohannis, potrivit unor surse citate de B1 TV. Aceasta functie nu va fi retibuita, fiind una onorifica. Potrivit acelorasi surse,.

Mihai Razvan Ungureanu a fost numit consilier personal al presedintelui Klaus Iohannis

Mihai Razvan Ungureanu ar putea fi numit consilier personal al presedintelui Klaus Iohannis, potrivit unor surse citate de B1 TV. Aceasta functie nu va fi retibuita, fiind una onorifica. Informatia a fost.

Surse: MRU, numit consilier personal al lui Iohannis

Prim-vicepresedintele PNL Mihai Razvan Ungureanu a fost numit consilier personal al presedintelui Klaus Iohannis, au precizat surse din Administratia Prezidentiala pentru Mediafax.

Mihai Razvan Ungureanu a fost numit consilier personal al presedintelui Klaus Iohannis

Prim-vicepresedintele PNL Mihai Razvan Ungureanu a fost numit consilier personal al presedintelui Klaus Iohannis, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Administratia Prezidentiala.

Mihai Razvan Ungureanu numit consilier personal al presedintelui Klaus Iohannis

Prim-vicepresedintele PNL Mihai Razvan Ungureanu foto) a fost numit consilier personal al presedintelui Klaus Iohannis, au declarat pentru Mediafax surse din Administratia Prezidentiala.

SURSE: Mihai Razvan Ungureanu, numit consilier personal al presedintelui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis l-a numit pe Mihai Razvan Ungureanu in functia de consilier personal, conform unor surse citate de Mediafax. Potrivit surselor citate, functia lui Mihai Razvan Ungureanu in cadrul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )