Libnet.ro
UNICEF

08:30

Generalul Stefan Danila va deveni consilierul lui Victor Ponta, dupa predarea mandatului sau de sef al SMG

Antena3 Antena3,
Generalul Stefan Danila va deveni consilierul lui Victor Ponta, dupa predarea mandatului sau de sef al SMG

Generalul Stefan Danila, care isi va preda mandatul de sef al Statului Major General SMG) la 1 ianuarie 2015, a fost numit de premierul Victor Ponta in functia de consilier de stat in Cancelaria premierului,. continuă pe Antena3

Generalul Stefan Danila va deveni consilierul lui Ponta dupa ce isi preda mandatul de sef al Statului Major General

Generalul Stefan Danila, care isi va preda mandatul de sef al Statului Major General SMG) la 1 ianuarie 2015, a fost numit de premierul Victor Ponta in functia de consilier de stat in Cancelaria premierului, post pe care il va prelua imediat dupa ce va parasi conducerea SMG, potrivit Mediafax.

Generalul Stefan Danila va deveni consilierul lui Ponta dupa ce isi preda mandatul de sef al SMG

Generalul Stefan Danila, care isi va preda mandatul de sef al Statului Major General SMG) la 1 ianuarie 2015, a fost numit de premierul Victor Ponta in functia de consilier de stat in Cancelaria .

Ordonanta de Urgenta prin care Victor Ponta si-a luat tara inapoi

In Romania, legile sunt facute pentru a fi incalcate. Ceea ce face Victor Ponta pentru a-si ascunde plagiatul depaseste, insa, orice limita. Refresh-ul societatii romanesti pare, insa, ca se opreste la draperiile murdare de la Palatul Cotroceni.

Victor Ponta a avut o discutie cu Klaus Iohannis: Am avut intalnirea saptamanala cu presedintele - subiectele obisnuite de colaborare institutionala (FOTO)

Premierul Victor Ponta a avut luni o intrevedere cu presedintele Klaus Iohannis, discutie dupa care prim-ministrul a afirmat ca a fost intalnirea sa saptamanala cu seful statului, pe subiecte obisnuite de.

Surse: UNPR ar putea negocia actuala pozitie in coaltia de guvernare daca Victor Ponta ar pierde sefia partidului sau conducerea Guvernului

UNPR si-ar putea renegocia actuala pozitie din coalitia de guvernare daca Victor Ponta si-ar pierde functia de premier sau pe cea de presedinte al PSD, sustin surse din UNPR, conform stiripesurse. ro. Problema.

Victor Ponta, imagini din vacanta de Craciun

Premierul Victor Ponta a postat pe Facebook o fotografie din timpul vacantei de Craciun in care apare alaturi de cei doi copii, Andrei si Irina.

Victor Ponta a postat pe Facebook imagini din vacanta de Craciun: Balaurul cu trei capete

Premierul Victor Ponta a postat pe Facebook o fotografie, din timpul vacantei de Craciun, in care se afla alaturi de cei doi copii ai sai, Andrei si Irina.

Victor Ponta a postat pe Facebook imagini din vacanta de Craciun. Fotografia, intitulata Balaurul cu trei capete (FOTO)

Premierul Victor Ponta a postat pe Facebook o fotografie, din timpul vacantei de Craciun, in care se afla alaturi de cei doi copii, Andrei si Irina. Imaginea este insotita de un mesaj amuzant, care a fost ideea .

Gen. Stefan Danila va fi numit consilier la Cancelaria primului-ministru

Generalul Stefan Danila a fost numit de premierul Victor Ponta in functia de consilier de stat in Cancelaria premierului, post pe care il va prelua imediat dupa ce va parasi conducerea SMG. Decizia de numire in functia de consilier de stat a fost semnata luni de premierul Ponta, cu aplicabilitate de la 1 ianuarie 2015 .

Ordonanta care rezolva problema lui Victor Ponta

La doua saptamani dupa ce premierul Ponta a spus ca vrea sa renunte la titlul de doctor, masinaria guvernamentala s-a pus in miscare spre a-i implini acestuia dorinta: Legea Educatiei Nationale a fost modificata, din nou, prin ordonanta de urgenta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )