Libnet.ro
UNICEF

22:30

Victor Ponta a avut o discutie cu Klaus Iohannis: Am avut intalnirea saptamanala cu presedintele - subiectele obisnuite de colaborare institutionala (FOTO)

B1 B1,
Victor Ponta a avut o discutie cu Klaus Iohannis: Am avut intalnirea saptamanala cu presedintele - subiectele obisnuite de colaborare institutionala (FOTO)

Premierul Victor Ponta a avut luni o intrevedere cu presedintele Klaus Iohannis, discutie dupa care prim-ministrul a afirmat ca a fost intalnirea sa saptamanala cu seful statului, pe subiecte obisnuite de. continuă pe B1

UPDATE. Ponta: Am avut intalnirea saptamanala cu presedintele Iohannis

Premierul Victor Ponta participa, la Palatul Cotroceni, la o discutie cu presedintele Klaus Iohannis, afirma surse oficiale, citate de Mediafax.

UPDATE Victor Ponta s-a intalnit iar la Cotroceni cu Klaus Iohannis, fara ca vizita sa fie anuntata public: Am avut intalnirea saptamanala

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste la Palatul Cotroceni cu trei ministri, a anuntat purtatorul de cuvant al acestuia, Tatiana Niculescu Bran, pe Facebook. Se discuta domeniile de care Presedintele este direct responsabil: securitatea nationala, apararea si politica externa in cadrul unei prime luari de contact cu activitatea ministrilor Gabriel Oprea, Mircea Dusa si Bogdan Aurescu si a celor trei ministere pe care acestia le conduc, se arata in mesajul purtatorului de cuvant. 55: Victor Ponta, pe Twitter: Am avut intalnirea saptamanala cu presedintele Iohannis - subiectele obisnuite de colaborare institutionala! Si urari de La multi aniUPDATE 13. 05: Potrivit B1 TV, Victor Ponta se afla la Palatul Cotroceni. Intalnirea nu fusese anuntata. Potrivit unor surse citate de Mediafax, premierul a plecat la Cotroceni imediat dupa sedina de guvern.

Ponta, mesaj pe Twitter dupa discutia cu Iohannis: Am avut intalnirea saptamanala

Victor Ponta a precizat luni, in urma discutiei de la Palatul Cotroceni, cu presedintele Klaus Iohannis, ca a fost intalnirea sa saptamanala cu seful statului, pe subiecte obisnuite de colaborare institutionala si urari de La multi.

Ponta: Am avut intalnirea saptamanala cu presedintele Iohannis

Premierul Victor Ponta a confirmat luni, pe contul sau de Twitter, intalnirea de la Palatul Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis, afirmand ca au discutat ''subiecte obisnuite de colaborare institutionala ''.

Klaus Iohannis se intalneste luni cu ministrii Apararii, de Interne si de Externe

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, luni, cu ministrul Apararii, Mircea Dusa, cel de Interne, Gabriel Oprea si cel de Externe, Bogdan Aurescu, discutii vizand domeniile de care seful statului este direct raspunzator, potrivit Constitutiei, au declarat surse politice citate de Mediafax. Potrivit surselor citate, intalnirea cu ministrii Apararii, de Interne si de Externe, prima din mandatul presedintelui Klaus Iohannis, vizeaza domeniile de care presedintele Romaniei este direct raspunzator, potrivit prevederilor constitutionale.

Drumul ministrilor la Cotroceni. Sefii MAI, MApN si MAE discuta cu presedintele Klaus Iohannis

UPDATE: Ministrii MAI, MApN si MAE se intalnesc cu presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni, pentru discutii. Presedintele Klaus Iohannis i-a chemat la discutii pe trei dintre ministrii cabinetului Ponta:.

Presedintele Klaus Iohannis a avut luni primele intalniri cu ministrii de Interne, de Externe si al Apararii

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima intalnire, luni, cu ministrii Afacerilor Interne, Apararii Nationale si Afacerilor Externe, anunta Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis, criticat pentru decorarea lui Octav Bjoza. MCA Romania: A semnat un dezamagitor act de populism

Gestul presedintelui Klaus Iohannis de a-l decora pe Octav Bjoza, presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania, a starnit nemultumirea Centrului pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului MCA Romania. A fost prima distinctie acordata de Klaus Iohannis in calitate de sef al statului. Ceremonia a avut loc luni, 22 decembrie, la Palatul Cotroceni.

Vicepremierul ungar Zsolt Semjen are un optimism limitat referitor la cooperarea cu presedintele Klaus Iohannis

Vicepremierul ungar Zsolt Semjen are un optimism limitat privind cooperarea cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit MTI. Vorbind despre cooperarea cu Klaus Iohannis, Zsolt Semjen a declarat ca are un optimism.

Ce au in comun Klaus Iohannis si MR Ungureanu, noul sau consilier: limba germana

Mihai Razvan Ungureanu este unul dintre putinii oameni politici cu care Klaus Iohannis a intretinut o relatie constanta inainte de a deveni seful PNL, in vara acestui an. Ungureanu va fi consilier personal al lui Iohannis la Cotroceni. Ce-i uneste pe cei doi, in afara de afinitatea pentru valorile liberale? Limba germana. Potrivit unor surse politice, MRU si Iohannis discuta in germana atunci cand contextul le permite acest lucru.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )