Libnet.ro
UNICEF

22:00

Generalul Mircea Chelaru, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare

Adevărul Adevărul,
Generalul Mircea Chelaru, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare

Magistratii Tribunalului Bucuresti l-au condamnat vineri pe generalul in rezerva Mircea Chelaru la trei ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul disjuns din cel in care sunt inculpati, referitor la modul in care si-au cumparat locuintele de serviciu, fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu si alti zece generali si colonei. Decizia nu este definitiva si poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti. continuă pe Adevărul

Generalul Mircea Chelaru, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare si plata a 943.000 lei. Decizia nu este definitiva

Generalul in rezerva Mircea Chelaru a fost condamnat, vineri, la trei ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul disjuns din cel in care sunt inculpati, referitor la modul in care si-au cumparat locuintele de serviciu, fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu si alti zece generali si colonei, informeaza Mediafax. Judecatorii l-au obligat pe general sa plateasca aproape 93. 000 de lei, ceea ce reprezinta daune materiale fata de MApN, dar si peste 850. 000 de lei, ceea ce reprezinta foloasele materiale realizate in urma obtinerii locuintei.

Generalul Mircea Chelaru, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare. Decizia nu este definitiva

Tribunalul Bucuresti a decis, vineri, condamnarea generalului in rezerva Mircea Chelaru la trei ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul disjuns din cel in care sunt inculpati fostul ministru al Apararii.

Generalul Mircia Chelaru, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare

Magistratii Tribunalului Bucuresti l-au condamnat vineri pe generalul in rezerva Mircea Chelaru la trei ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul disjuns din cel in care sunt inculpati, referitor la modul in care si-au cumparat locuintele de serviciu, fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu si alti zece generali si colonei. Decizia nu este definitiva si poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti.

Generalul Mircia Chelaru, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare

Generalul in rezerva Mircia Chelaru a fost condamnat, vineri, la trei ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul disjuns din cel in care sunt inculpati, referitor la modul in care si-au cumparat locuintele de serviciu, fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu si alti zece generali si colonei.

Fostul director CIA, generalul David Petraeus, condamnat in cazul scurgerii de informatii

Fostul director CIA, generalul de patru stele David Petraeus, fost comandant al fortelor americane in Irak si Afganistan, a fost condamnat la plata unei amenzi de 100. 000 de dolari si la doi ani inchisoare cu suspendare pentru scurgeri de informatii catre amanta sa, relateaza Eurones.

Eduard Baghirov, condamnat la 5 ani de inchisoare dupa 6 ani de la evenimentele din aprilie 2009. Reactia a venit imediat

Bloggerul Eduard Baghirov, cetatean al Federatiei Ruse, a fost condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare. Sentinta a fost pronuntata vineri, 24 aprilie, de catre Judecatoria Buiucani.

Fostul presedinte egiptean a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare.Amnesty International a caracterizat sentinta ca o mascarada de justitie

Liderul Fratiei Musulmane, Mohmed Mursi, a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare dupa ce a fost judecat pentru acuzatii legate de moartea unor protestatari la demonstratiile din 2012, informeaza Reuters.

Fosta sefa de la Evidenta Persoanelor condamnata la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru ca a atribuit contracte firmei fiului sau

Gabriela Ungureanu a fost condamnata de inalta Curte de Casatie si Justitie la trei ani de inchisoare cu suspendare, pentru abuz in serviciu contra intereselor publice si conflict de interese.

Japonia inregistreaza primul excedent comercial din ultimii trei ani

Japonia a inregistrat, in luna martie, primul sau excedent comercial din ultimii trei ani, in conditiile in care exporturile de masini si electronice s-au redresat, semn ca economia tarii si-ar putea reveni dupa un inceput de an slab.

Polonezii de la Getin Holding schimba numele RIB in Idea Bank si vor sa ajunga in randul primelor 10 banci din Romania in doi-trei ani

Romanian International Bank RIB), banca preluata la sfarsitul lui 2013 de grupul polonez Getin Holding, si-a schimbat astazi denumirea in Idea Bank, noua institutie de credit tintind sa intre in urmatorii doi-trei ani in randul primelor 10 banci de pe piata locala, prin crestere organica si achizitii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )