Libnet.ro
UNICEF

14:00

George Copos ar putea fi din nou un om liber. Azi judecatorii vor decide daca poate pleca acasa

Antena3 Antena3,
George Copos ar putea fi din nou un om liber. Azi judecatorii vor decide daca poate pleca acasa

George Copos ar putea fi eliberat din inchisoare. Comisia de la Penitenciarul Rahova a aprobat eliberarea acestuia conditionata, iar astazi magistratii Judecatoriei sectorului 5 vor decide daca acesta poate. continuă pe Antena3

George Copos ar putea fi eliberat conditionat din inchisoare

Magistratii Judecatoriei sectorului 5 decid miercuri daca omul de afaceri Gheorghe Copos poate pleca acasa, dupa ce, luna trecura, Comisia de la Penitenciarul Rahova a aprobat eliberarea conditionata a acestuia Omul de afaceri a executat o treime din pedeapsa de 4 ani si 6 luni de inchisoare dupa contopirea pedepselor primite in dosarele Transferurilor si Loteria.

George Copos afla astazi daca va fi liber

George Copos ar putea fi eliberat astazi conditionat din inchisoare. Decizia va fi luata de Tribunalul Sectorului 5 din Bucuresti.

George Copos mai asteapta pana sa fie eliberat

George Copos a avut sanse sa iasaastazi conditionat din inchisoare, insa Tribunalul Sectorului 5 a amanat luarea unei decizii in acest caz. Un alt termen a fost stabilit pentru judecarea cererii de eliberare din inchisoare pentru fostul patron al clubului Rapid.

George Copos afla daca va fi eliberat conditionat

Cererea prin care George Copos a cerut eliberarea conditionata, va fi judecata, miercuri, la Judecatoria Sectorului 5 din Bucuresti, conform Hotnews.

VIDEO Elena Udrea a facut din nou semnul controversat cu degetul aratator la nas

Elena Udrea a facut miercuri din nou semnul controversat cu degetul la nara dreapta dupa ce a fost scoasa din arestul Politiei si dusa la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde se judeca propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile. Udrea a fost adusa incatusata la sediul ICCJ. Elena Udrea a fost retinuta marti seara pentru 24 de ore de procurorii DNA si pusa sub acuzare intr-un dosar disjuns din dosarul Microsoft pentru doua fapte de trafic de influenta si o fapta de spalare de bani.

Procesul privind atentatele de la 11 septembrie, amanat din nou. Un membru al echipei apararii a fost desconspirat

Procesul a cinci persoane acuzate ca au conspirat in cadrul atacurilor de pe 11 septembrie 2001 a fost din nou amanat, dupa ce acuzatii au spus ca unul dintre translatori este fost tortionar. Potrivit.

Brad Pitt si Angelina Jolie, din nou parinti! Iata cum este posibil!

Brad Pitt si Angelina Jolie sunt pe cale sa devina din nou parinti, darunindu-le un fratior celor 6 copii pe care ii au deja. Iata cum este posibil acest lucru! .

Romanii cu credite in franci elvetieni au iesit din nou in strada

Romanii cu credite in franci elvetieni au iesit ieri din nou in strada. in fata Parlamentului, oamenii au condamnat lipsa de reactie a autoritatilor la problemele lor. Acestia se plang ca bancherii nu vor.

Carmen Bruma si Mircea Badea, parinti din nou? Iata ce spune Carmen despre un al doilea copil!

Carmen Bruma si Mircea Badea sunt parintii unui baietel de aproape un an. Multi apropiati ii intreaba daca planuiesc sa aduca pe lume un al doilea copil. Iata ce raspunde fosta prezentatoare de televiziune.

Cantareata americana Anastacia va concerta, din nou, in Romania

Cantareata americana Anastacia revine in Romania pentru a sustine un concert, pe 29 iunie, la Sala Palatului din Bucuresti. Concertul face parte din turneul mondial al artistei, Resurrection Tour 2015, potrivit Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )