Libnet.ro
UNICEF

16:00

George Copos ar putea fi eliberat conditionat din inchisoare

Adevărul Adevărul,
George Copos ar putea fi eliberat conditionat din inchisoare

Magistratii Judecatoriei sectorului 5 decid miercuri daca omul de afaceri Gheorghe Copos poate pleca acasa, dupa ce, luna trecura, Comisia de la Penitenciarul Rahova a aprobat eliberarea conditionata a acestuia Omul de afaceri a executat o treime din pedeapsa de 4 ani si 6 luni de inchisoare dupa contopirea pedepselor primite in dosarele Transferurilor si Loteria. continuă pe Adevărul

George Copos afla astazi daca va fi liber

George Copos ar putea fi eliberat astazi conditionat din inchisoare. Decizia va fi luata de Tribunalul Sectorului 5 din Bucuresti.

George Copos mai asteapta pana sa fie eliberat

George Copos a avut sanse sa iasaastazi conditionat din inchisoare, insa Tribunalul Sectorului 5 a amanat luarea unei decizii in acest caz. Un alt termen a fost stabilit pentru judecarea cererii de eliberare din inchisoare pentru fostul patron al clubului Rapid.

George Copos ar putea fi din nou un om liber. Azi judecatorii vor decide daca poate pleca acasa

George Copos ar putea fi eliberat din inchisoare. Comisia de la Penitenciarul Rahova a aprobat eliberarea acestuia conditionata, iar astazi magistratii Judecatoriei sectorului 5 vor decide daca acesta poate.

George Copos afla daca va fi eliberat conditionat

Cererea prin care George Copos a cerut eliberarea conditionata, va fi judecata, miercuri, la Judecatoria Sectorului 5 din Bucuresti, conform Hotnews.

SRS lanseaza acuzatii din inchisoare: Basescu-Udrea-Cocos au furat impreuna

Fostul senator liberal, Sorin Rosca Stanescu, condamnat la inchisoare cu executare in dosarul Rompetrol, a comentat pe blogul personal scandalul in care este implicata Elena Udrea si lipsa surprinzatoare de reactie a fostului presedinte Traian Basescu care a avut o relatie foarte apropiata in ultimii ani cu liderul autosuspendat al PMP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2546 seconds )