Libnet.ro
UNICEF

10:30

George Copos scapa de 6 LUNI din pedeapsa

Antena3 Antena3,
George Copos scapa de 6 LUNI din pedeapsa

Tribunalul Bucuresti a inlaturat sportul de pedeapsa pentru George Copos. A existat o cerere de contopire a pedepsei. Corespondentul Antena 3, Berta Popescu, a explicat:Tribunalul Bucuresti. continuă pe Antena3

George Copos scapa de 6 luni de inchisoare: cat timp mai are de stat dupa gratii

George Copos scapa de 6 luni de inchisoare, dupa ce Tribunalul Bucuresti i-a admis contentestatia si a decis sa nu aplice acest spor, in urma contopirii condamnarilor primite in dosarele Loteria I si transferurile de jucatori.

George Copos scapa de sporul de pedeapsa

Tribunalul Bucuresti a respins, joi, cererea procurorilor de contopire a pedepselor dictate impotriva lui George Copos in Dosarul Loteria I si in cel al transferurilor de jucatori.

George Copos ramane cu pedeapsa de patru ani de inchisoare: Tribunalul Bucuresti a decis ca sporul de sase luni nu va fi aplicat

Omul de afaceri George Copos ramane cu pedeapsa de patru ani de inchisoare cu executare, informeaza Agerpres. Tribunalul Bucuresti i-a inlaturat definitiv sporul de sase luni, in urma contopirii condamnarilor.

Industria a crescut cu 6,3% in primele 11 luni din 2014

Industria a crescut cu 6,3% ca serie bruta in primele 11 luni din 2014 si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 7,5%, arata datele publicate de Institutul National de Statistica INS).

George Copos ramane cu pedeapsa de patru ani de inchisoare

Omul de afaceri Gheorghe Copos ramane cu pedeapsa de patru ani de inchisoare cu executare. Asta dupa ce magistratii Tribunalul Bucuresti au admis, joi, contestatia acestuia si au decis sa nu ii fie aplicat un spor de pedeapsa, in urma contopirii condamnarilor primite in dosarele Transferurilor siLoteria I. Decizia este definitiva.

Lucrarile in constructii au inregistrat scaderi in primele 11 luni din 2014

Volumul lucrarilor in constructii a scazut, in primele 11 luni ale anului 2014, atat ca serie bruta, cat si ca serie ajustata, in comparatie cu aceeasi perioada din anul anterior, cifre negative fiind consemnate la lucrarile de reparatii capitale, dar si la cele de intretinere si reparatii curente, arata datele provizorii ale Institutului National de Statistica INS), publicate astazi.

Industria a crescut cu 8% in primele 11 luni din 2014

Cifra de afaceri din industrie pe total piata interna si piata externa a crescut in primele 11 luni ale anului trecut cu 8% comparativ cu aceeasi perioada din 2013, potrivit datelor anuntate marti de Institutul National de Statistica INS).

Astra Asigurari: Venituri de 555 milioane lei si profit de 55 milioane lei in primele noua luni din 2014

Astra Asigurari, companie aflata in administrare speciala, a inregistrat venituri din subscrierea de polite de asigurare de 555 milioane lei si un profit de 55 milioane lei, a anuntat joi KPMG Advisory, administratorul special al asiguratorului. In prezent, Astra se afla in curs de finalizare a formalitatilor legale de inregistrare a operatiunii de majorare a capitalului social din luna octombrie 2014, imediat dupa finalizarea acestei etape urmand sa demareze a doua operatiune de majorare de capital. Majorarea capitalului social cu 490 milioane de lei, in mai multe etape, este una din masurile care urmeaza a fi luate pentru redresarea activitatii Astra Asigurari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )