Libnet.ro
UNICEF

20:00

Georgian Pop: Acuzatiile lansate in ultimele zece zile sunt nefondate. Daniel Savu: Pozele de la Paris nu sunt operatiunea SRI

B1 B1,
Georgian Pop: Acuzatiile lansate in ultimele zece zile sunt nefondate. Daniel Savu: Pozele de la Paris nu sunt operatiunea SRI

Seful comisiei de control a Serviciul Roman de Informatii din Parlament, Georgian Pop, a declarat luni ca acuzatiile lansate in ultimele zile de Elena Udrea in spatiul public sunt nefondate si ca raaspunsurile. continuă pe B1

Georgian Pop: Acuzatiile lansate in ultimele zece zile sunt nefondate. Daniel Savu: Pozele de la Paris nu sunt operatiunea SRI (VIDEO)

Seful comisiei de control a Serviciul Roman de Informatii din Parlament, Georgian Pop, a declarat luni ca acuzatiile lansate in ultimele zile de Elena Udrea in spatiul public sunt nefondate si ca raaspunsurile.

Georgian Pop: Elena Udrea avea o parere laudativa despre SRI. Dupa ce a fost chemata la DNA, si-a schimbat declaratiile

Elena Udrea avea o parere laudativa despre SRI, insa, dupa ce a fost chemata la DNA, si-a schimbat declaratiile, a precizat presedintele Comisiei de control SRI, Georgian Pop. Acele acuzatii publice sunt nefond.

Georgian Pop: Lui Florian Coldea i-au fost adresate toate intrebarile pentru lamurirea afirmatiilor din spatiul public. Audierile nu s-au incheiat (VIDEO)

Seful comisiei de control a Serviciul Roman de Informatii din Parlament, Georgian Pop, a prezentat luni subiectele care au fost abordate in cadrul sedintei, percizand ca audierile cu privire la situatia din.

Georgian Pop: Comisia s-a autosesizat

Directorul interimar al SRI Florian Coldea este audiat de la ora 10:00, de Comisia parlamentara de control al SRI, printre temele discutiilor aflandu-se acuzatiile Elenei Udrea si situatia generata de demisia lui George Maior de la conducerea serviciului.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )