Libnet.ro
UNICEF

11:00

Germania ia in calcul reintroducerea controalelor pe aeroporturi si pentru cetatenii din Spatiul Schengen

România Liberă România Liberă,
Germania ia in calcul reintroducerea controalelor pe aeroporturi si pentru cetatenii din Spatiul Schengen

Thomas de Maiziere, ministrul german de Interne, a declarat ca autoritatile din tara sa iau in calcul posibilitatea reintroducerii controalelor actelor de identitate pentru pasagerii zborurilor in Spatiul Schengen. continuă pe România Liberă

Inchiderea statiei de stiri pentru tatarii din Crimeea starneste protestele Turciei si Ucrainei. Tass: Putin si Erdogan au discutat situatia postului ATR

Situatia postului independent de stiri ATR din Crimeea, care avea o parte din program in limba minoritatii tatare din peninsul, a starnit proteste din partea autoritatilor turce si ucrainene, potrivit Reuters, in timp ce agentia rusa Tass scrie ca subiectul a fost, chiar, abordat intr-o convorbire telefonica intre presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau turc Recep Tayyip Erdogan.

Procurorii cer pedepse cu executare pentru inculpatii din dosarul Mita la PSD

Procurorii DNA au cerut, joi, pedepse cu executare, pentru omul de faceri Ioan Niculae si complicii sai, in dosarul Mita la PSD, informeaza Mediafax.

Competitie de matematica pentru elevii din Transilvania de Nord

Judetul Cluj a fost gazda celei de-a 30-a editii a Concursului Interjudetean Grigore Moisil, cel mai renumit concurs de matematica si informatica din Transilvania.

EY: 2015, an de cotitura pentru creditarea din zona euro

Slaba redresare economica din zona euro din 2014 a dus la al treilea an consecutiv de scadere a creditarii companiilor, la stagnarea creditului de consum si la continuarea unor rate ale dobanzilor relativ mici, dar 2015 pare sa fie un moment de cotitura, estimeaza EY, in raportul Eurozone Outlook for Financial Services EOFS).

Bula creditului pentru studii din SUA este aproape de implozie

Ultimul raport al Federal Reserve, privind conturile financiare din Statele Unite, arata ca averea neta a americanilor a atins un nivel record de 82,9 trilioane de dolari in T4 2014, in crestere de la 81,4 trilioane in trimestrul precedent.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,265 seconds )