Libnet.ro
UNICEF

13:00

Procurorii cer pedepse cu executare pentru inculpatii din dosarul Mita la PSD

România Liberă România Liberă,
Procurorii cer pedepse cu executare pentru inculpatii din dosarul Mita la PSD

Procurorii DNA au cerut, joi, pedepse cu executare, pentru omul de faceri Ioan Niculae si complicii sai, in dosarul Mita la PSD, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Procurorii cer pedepse cu executare pentru Ioan Niculae si complicii sai

Procurorii DNA au cerut, azi, pedepse cu executare, orientate catre maximul prevazut de lege, in dosarul in care omul de afaceri Ioan Niculae este judecat pentru modul in care a finantat campania electorala a lui Mircea Geoana in anul 2009, potrivit surselor din presa.

Procurorii DNA cer pedepse cu executare pentru omul de afaceri Ioan Niculae si complicii sai, in dosarul Mita la PSD

Procurorii DNA au cerut, joi, pedepse cu executare pentru omul de afaceri Ioan Nicuale si complicii sai din dosarul Mita la PSD, potrivit Mediafax. Omul de afaceri a adus clarificari in legatura cu declaratia.

Mircea Geoana, dupa condamnarile din dosarul Mita la PSD: Nu au legatura cu mine

Mircea Geoana sustine ca aceste condamnari din dosarul Mita la PSD nu au nicio legatura cu el. Chiar daca cei implicati in dosar spuneau ca dau mita pentru campania lui Geoana, fostul prezidentiabil.

Renumitul medic Maciej Lesiak sustine un seminar gratuit pentru cardiologii din Romania

Renumitul medic cardiolog Prof. Maciej Lesiak, directorul Laboratorului de Cateterizari din cadrul University Hospital of Lords Transfiguration din Poznan, Polonia, va sustine un seminar gratuit pentru cardiologii din Romania, la Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala ARES. Seminarul va avea ca tema provocarile anului 2015 in tratamentul afectiunilor cardiace cu stenturile bioresorbabile ABSORB.

Doi ani si sase luni de inchisoare cu executare pentru Niculae, trei ani pentru Bunea Stancu

ACTUALIZARE 19:22 Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu executare pe omul de afaceri Ioan Niculae, iar Bunea Stancu a primit trei ani, in dosarul Mita la PSD. Sentinta data de instanta este definitiva. Totodata, Gheorghe Teodorescu si Viorel Barac au primit pedepse de cate doi ani cu sporuri de sase luni, astfel ca va executa fiecare o pedeapsa de doi ani si jumatate de inchisoare. Instanta a mai decis confiscarea sumei de 641. 000 de lei de la Ioan Niculae.

Competitie de matematica pentru elevii din Transilvania de Nord

Judetul Cluj a fost gazda celei de-a 30-a editii a Concursului Interjudetean Grigore Moisil, cel mai renumit concurs de matematica si informatica din Transilvania.

EY: 2015, an de cotitura pentru creditarea din zona euro

Slaba redresare economica din zona euro din 2014 a dus la al treilea an consecutiv de scadere a creditarii companiilor, la stagnarea creditului de consum si la continuarea unor rate ale dobanzilor relativ mici, dar 2015 pare sa fie un moment de cotitura, estimeaza EY, in raportul Eurozone Outlook for Financial Services EOFS).

Bula creditului pentru studii din SUA este aproape de implozie

Ultimul raport al Federal Reserve, privind conturile financiare din Statele Unite, arata ca averea neta a americanilor a atins un nivel record de 82,9 trilioane de dolari in T4 2014, in crestere de la 81,4 trilioane in trimestrul precedent.

Parlamentul britanic a fost DIZOLVAT. Campania pentru legislativele din 7 mai a fost lansata oficial

Parlamentul britanic a fost dizolvat luni, moment care marcheaza inceputul campaniei pentru alegerile legislative de la 7 mai, informeaza Sky News. Premierul britanic, David Cameron, s-a intalnit.

Cod galben de inundatii pentru raurile din bazinele hidrografice Olt si Neajlov

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o atentionare de cod galben de inundatii pentrru raurile din bazinele hidrografice Olt si Neajlov. Conform Agerpres, codul galben este valabil.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )