Libnet.ro
UNICEF

15:00

Procurorii DNA cer pedepse cu executare pentru omul de afaceri Ioan Niculae si complicii sai, in dosarul Mita la PSD

B1 B1,
Procurorii DNA cer pedepse cu executare pentru omul de afaceri Ioan Niculae si complicii sai, in dosarul Mita la PSD

Procurorii DNA au cerut, joi, pedepse cu executare pentru omul de afaceri Ioan Nicuale si complicii sai din dosarul Mita la PSD, potrivit Mediafax. Omul de afaceri a adus clarificari in legatura cu declaratia. continuă pe B1

Procurorii cer pedepse cu executare pentru inculpatii din dosarul Mita la PSD

Procurorii DNA au cerut, joi, pedepse cu executare, pentru omul de faceri Ioan Niculae si complicii sai, in dosarul Mita la PSD, informeaza Mediafax.

Procurorii cer pedepse cu executare pentru Ioan Niculae si complicii sai

Procurorii DNA au cerut, azi, pedepse cu executare, orientate catre maximul prevazut de lege, in dosarul in care omul de afaceri Ioan Niculae este judecat pentru modul in care a finantat campania electorala a lui Mircea Geoana in anul 2009, potrivit surselor din presa.

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Moldovei, este anchetat de procurorii DNA

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, este anchetat de procurorii DNA, au declarat, pentru HotNews. ro, surse judiciare. In acest dosar de trafic de influenta si santaj, Sergiu Lucinschi e acuzat ca ar fi cerut 4 milioane de euro in perioada decembrie 2014 - martie 2015, potrvit Agerpres.

Doi ani si sase luni de inchisoare cu executare pentru Niculae, trei ani pentru Bunea Stancu

ACTUALIZARE 19:22 Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu executare pe omul de afaceri Ioan Niculae, iar Bunea Stancu a primit trei ani, in dosarul Mita la PSD. Sentinta data de instanta este definitiva. Totodata, Gheorghe Teodorescu si Viorel Barac au primit pedepse de cate doi ani cu sporuri de sase luni, astfel ca va executa fiecare o pedeapsa de doi ani si jumatate de inchisoare. Instanta a mai decis confiscarea sumei de 641. 000 de lei de la Ioan Niculae.

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, retinut de procurorii DNA

Omul de afaceri Sergiu Lucinschi, suspectat de fapte de coruptie, a fost retinut de procurorii DNA, dupa ce a fost audiat aproape doua ore si i-a fost perchezitionata locuinta.

Cristina Gherghisan, director adjunct la APIA Tulcea, retinuta de procurorii DNA. Ea a primit mita un smartphone si sume de bani

Cristina Gherghisan, director adjunct al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura Tulcea, este acuzata de procurorii DNA de savarsirea a trei infractiuni de luare de mita.

Sergiu Lucinschi este anchetat de procurorii DNA

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova Petru Lucinschi, este anchetat de procurorii DNA, potrivit unui comunicat emis de DNA.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )