Libnet.ro
UNICEF

01:05

Germania a invins cu 4-0 Portugalia in grupa G a Cupei Mondiale

România Liberă România Liberă,
Germania a invins cu 4-0 Portugalia in grupa G a Cupei Mondiale

Scor dramatic pentru portughezi in primul lor meci la actuala editie a Cupei Mondiale, dupa ce au fost invinsi in prima etapa a grupei G, de Germania, cu scorul de 4-0. Omul meciului a fost Thomas Muller, care a reusit un hat-trick si a contribuit la lasarea adversarilor in 10 oameni. continuă pe România Liberă

Costa Rica a invins Uruguay cu 3-1 si a produs prima mare surpriza a Cupei Mondiale

Costa Rica a produs prima mare surpriza a Cupei Mondiale din Brazilia, dupa ce a invins cu 3-1 nationala Uruguayului, semifinalista in 2010, intr-un meci din grupa D disputat la Fortaleza. Pentru prima oara in.

Istoria Cupei Mondiale: Un fan AC Milan a conceput trogfeul pe care se bat toate natiunile

Primul trofeu al Cupei Mondiale de Fotbal a fost prezentat la campionatul din 1930, iar Uruguay a fost cea dintai tara care l-a castigat. Trei ani mai tarziu, trofeul care o reprezenta pe Nike, zeita greaca a victorieri, a mers in Italia, tara care a.

FOTO Cum a fost conceput logo-ul Cupei Mondiale 2014

O imagine distractiva explica intr-un mod original cum a fost desenat logo-ul Cupei Mondiale 2014. Iata cum cred unii ca s-a ajuns la desenul acestuia.

Brazilia: 18 arestari in timpul manifestatiilor impotriva Cupei Mondiale

Optsprezece persoane au fost arestate, sambata, in timpul manifestatiilor impotriva Cupei Mondiale, la Belo Horizonte si Fortaleza, in timp ce la Rio de Janeiro politia a intervenit pentru dispersarea fanilor.

Manifestatiile din Brazilia, de dinaintea startului Cupei Mondiale, au dus la 18 arestari in orasele Belo Horizonte si Fotaleza

Manifestatiile impotriva Cupei Mondiale din Brazilia au dus la 18 arestari in orasele Belo Horizonte si Fortaleza, in timp ce la Rio de Janeiro politia a intervenit pentru dispersarea fanilor argentinieni.

VIDEO Inovatia Cupei Mondiale din Brazilia: sprayul care dispare dupa un minut

Arbitrul japonez Yuichi Nishimura a folosit joi, pentru prima oara in istoria Cupei Mondiale de fotbal, o inovatie menita sa usureze sarcina jucatorilor care executa loviturile libere: sprayul care dispare la un minut dupa ce a fost pulverizat pe gazon. Arbitrul a trasat cu acest spray special o linie in fata zidului la exact 9,15 metri de locul din care urma sa fie executata lovitura libera. Odata ce linia a fost trasata, a fost practic imposibil ca zidul croat sa avanseze cativa pasi spre brazilianul Neymar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )