Libnet.ro
UNICEF

05:00

Germania: Numarul locurilor de munca vacante a ajuns la un nivel record de 1,2 milioane

Hotnews Hotnews,
 Germania: Numarul locurilor de munca vacante a ajuns la un nivel record de 1,2 milioane

Numarul locurilor de munca vacante in Germania a atins un nivel record in primul trimestru din 2018, se arata intr-un raport publicat de Institutul pentru cercetarea fortei de munca IAB), datele subliniind soliditatea pietei fortei de munca, care va sprijini in continuare cresterea bazata pe consum a celei mai mari economii europene, transmite DPA, citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Peste 34.400 de locuri de munca vacante

Peste 34. 400 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cela mai multe, aproape 2. 000, fiind pentru lucrator comercial, agent de securitate si muncitor necalificat pentru asamblarea pieselor si in industria confectiilor, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Oferta pentru someri: 245 locuri de munca, vacante in judetul Ialomita

Peste 34. 400 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cela mai multe, aproximativ 2. 000, fiind pentru lucrator comercial, agent de securitate si muncitor necalificat pentru asamblarea pieselor si in industria confectiilor, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). in judetul Ialomita sunt vacante 245 de posturi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )