Libnet.ro
UNICEF

12:00

Germania, Olanda si Franta cer explicatii alesilor pe Codul Penal. Ciuca: A fost o discutie pe fiecare articol in parte

Adevărul Adevărul,
Germania, Olanda si Franta cer explicatii alesilor pe Codul Penal. Ciuca: A fost o discutie pe fiecare articol in parte

Ambasadorii Germaniei, Olandei si Frantei la Bucuresti au o intalnire, la Parlament, cu deputati din Comisia juridica, pe tema modificarilor la Codul Penal. Bogdan Ciuca, presedintele Comisiei Juridice, a anuntat, la finalul discutiilor, ca s-a dezbatut fiecare articol din Codul Penal in parte. continuă pe Adevărul

Ambasadorii Germaniei, Olandei si Frantei cer explicatii alesilor pe Codul Penal, in Parlament

Ambasadorii Germaniei, Olandei si Frantei la Bucuresti au o intalnire, la Parlament, cu deputati din Comisia juridica, pe tema modificarilor la Codul Penal.

Ambasadorii Germaniei si Frantei au cerut explicatii alesilor pe Codul Penal

Ambasadorii Germaniei si Frantei la Bucuresti au avut o intalnire, la Parlament, cu deputati din Comisia Juridica, pe tema modificarilor la Codul Penal. Bogdan Ciuca, presedintele Comisiei Juridice, a anuntat, la finalul discutiilor, ca s-a dezbatut fiecare articol din Codul Penal in parte. Deputatii urmeaza sa se mai intalneasca cu ambasadorii Marii Britanii si Olandei, iar vineri cu cel al Statelor Unite.

Ambasadorii Germaniei si Frantei au cerut explicatii alesilor pe Codul Penal. Ciuca: A fost o discutie pe fiecare articol in parte. Vineri ne intalnim cu SUA

Ambasadorii Germaniei si Frantei la Bucuresti au avut o intalnire, la Parlament, cu deputati din Comisia juridica, pe tema modificarilor la Codul Penal. Bogdan Ciuca, presedintele Comisiei Juridice, a anuntat, la finalul discutiilor, ca s-a dezbatut fiecare articol din Codul Penal in parte. Deputatii urmeaza sa se mai intalneasca cu ambasadorii Marii Britanii si Olandei, iar vineri cu cel al Statelor Unite.

Olanda, ingrijorata de amendamentele la Codul Penal. ...

Olanda a transmis ca este ingrijorata de amendamentele Codului Penal. Mesajul a fost transmis prin intermediul Ambasadei Olandei la Bucuresti. Este vorba despre amendamentele prin care presedintele si parlamentarii au fost scosi din categoria functionarilor publici. Ambasada Regatului Tarilor de Jos urmareste cu ingrijorare amendamentele la Codul Penal, n. r. ) si asteapta evolutiile viitoare, se arata in raspunsul misiunii diplomatice citat de Mediafax. Camera Deputatilor a adoptat, marti, .

ONG-urile ii cer presedintelui sa nu promulge legea care modifica Codul Penal:

Mai multe ONG-uri au reactionat prompt la modificarile care au fost facute ieri de parlamentari la Codul Penal. Organizatiile semnatare protesteaza fata de practicile adoptate de Parlament si cer paresedintelui Traian Basescu sa nu promulge legea.

ONG-urile ii cer presedintelui sa nu promulge legea care modifica Codul Penal: Elimina Romania din randul democratiilor

Mai multe ONG-uri au reactionat prompt la modificarile care au fost facute ieri de parlamentari la Codul Penal. Organizatiile semnatare protesteaza fata de practicile adoptate de Parlament si cer paresedintelui Traian Basescu sa nu promulge legea.

ONG-uri: Insulta si calomnia, reintroduse clandestin in Codul Penal.

Cateva ONG-uri au sesizat ca insulta si calomnia au fost reintroduse clandestin in Codul Penal prin proiectul de lege aprobat marti de Camera Deputatilor si ii cer presedintelui sa nu promulge legea. APADOR-CH, ActiveWatch, Asociatia pentru Tehnologie si Internet si Centrul pentru Jurnalism Independent arata, intr-un comunicat de presa, ca un proiect de lege vechi din noiembrie 2011 propunea abrogarea unui singur articol din Codul Penal, respectiv articolul 74 indice 1, insa el a fost .

Insulta si calomnia, reintroduse clandestin in Codul Penal, sustin mai multe organizatii

Mai multe organizatii non-guvernametale trag un semnal de alarma si cer public Presedintelui Romaniei sa nu promulge legea prin care au fost reintroduse in Codul Penal infractiunile de insulta si calomnie.

Ambasada Olandei: Urmarim cu ingrijorare amendamentele la Codul Penal

Ambasada Olandei la Bucuresti a precizat, miercuri, la solicitarea Mediafax, ca urmareste cu ingrijorare amendamentele la Codul Penal prin care Camera Deputatilor a scos presedintele si parlamentarii din categoria functionarilor publici. Ambasada Regatului Tarilor de Jos urmareste cu ingrijorare amendamentele la Codul Penal, n. r. ) si asteapta evolutiile viitoare, se arata in raspunsul misiunii diplomatice. Camera Deputatilor a adoptat, marti, un proiect de lege prin care presedintele si parlamentarii sunt scosi din categoria functionarilor publici prevazuta in Codul Penal.

Urmarim cu ingrijorare amendamentele la Codul Penal

Update 14:42 Ambasada SUA: Amendamentele la Codul Penal, un pas inapoi pentru Romania Ambasada SUA considera ca amendamentele la Codul Penal adoptate ieri, in Camera Deputatilor, ar reprezenta un pas inapoi pentru tara noastra, se arata intr-o declaratie remisa redactiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )