Libnet.ro
UNICEF

01:05

Germania: Romanii, imigrantii cu cea mai mare crestere procentuala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Germania: Romanii, imigrantii cu cea mai mare crestere procentuala

Numarul strainilor care traiesc in Germania a atins un nivel-record la sfarsitul anului trecut, de 8,2 milioane persoane 10% din populatia totala a tarii), iar conationalii nostri au ocupat primul loc in ceea ce priveste cresterea procentuala a imigrantilor, de 31,9% comparativ cu 2013, arata cifrele publicate azi de Oficiul federal de statistica Destatis) si citate de DPA. continuă pe Ziarul Bursa

Pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis are peste 1,5 milioane de like-uri: Este cea mai mare comunitate online in jurul unui om politic european

Pagina oficiala de Facebook a presedintelui Klaus Iohannis a inregistrat, sambata, un milion si jumatate de like-uri, seful statului postand si un mesaj in care multumeste pentru sustinere si arata ca este cea mai mare comunitate online, in jurul unui om politic european.

O sursa inepuizabila de energie, la dispozitia oamenilor. Australia alimenteaza cea mai mare baza navala cu energie produsa de valurile oceanului

O companie australiana a realizat un sistem care produce energie electrica folosindu-se de miscarile oceanului, mai exact de puterea valurilor. Respectivul sistem poate, de asemenea, sa desalinizeze apa marii.

Casa Poporului - secrete dosite de zeci de ani sub cea mai mare cladire din Europa: un oras plutitor si un tunel care o leaga de aeroport

Casa Poporului a starnit o multime de controverse de-a lungul timpului si imediat dupa realizarea cladirii-gigant au aparut fel de fel de legende. Bucurestenii au fost fascinati intodeauna de partea nevazuta a Casei Poporului, mai exact de ce se ascunde sub impresionanta cladire din mijlocul Bucurestiului.

Cea mai mare impadurire voluntara din Transilvania, cu repetitie luna aceasta

Tasuleasa Social planuieste sa dubleze luna aceasta suprafata impadurita la Budesti-Fanate, una dintre cele mai sarace comune din Bistrita-Nasaud. Toate acestea dupa ce anul trecut in doar cateva ore peste 1500 de voluntari din toata Transilvania au impadurit 10 hectare de teren.

Program PADINA FEST 2015, un munte de distractii la cea mai mare altitudine din Muntii Bucegi. Ce activitati vor avea loc si cine canta

Festivalul Padina Fest, editi 2015 - a sasea - vine cu noi surprize pentru iubitorii de muzica si de activitati sportive montane si pentru toti cei care iubesc si ocrotesc natura.

in plin scandal de coruptie in care apare si numele sau, Klaus Iohannis se lauda pe Facebook ca are cea mai mare comunitate online

In plin scandal de coruptie, in care apare si numele sau, Klaus Iohannis nu are nicio reactie. Nici in privinta dosarului lui Marian Vanghelie, dar nici in ceea ce priveste votul impotriva inceperii.

Klaus Iohannis are peste 1.500.000 de fani pe Facebook: Ati ramas cea mai mare comunitate online din jurul unui om politic european (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a postat sambata pe Facebook un mesaj in care le multumeste pentru sustinere fanilor sai, dupa ce pagina sa oficiala de pe reteaua de socializare a inregistrat 1. 000 de.

FOTO: De ce pagina de Facebook al lui Iohannis este cea mai mare comunitate politica online din Europa

Pagina de Facebook a presedintelui Klaus Iohannis a ajuns deja la peste un milion si jumatate de like-uri. in semn de multumire, seful statului a postat pe timeline un mesaj personalizat.

Putin are cea mai mare cota de popularitate din ultimii 15 ani. 88% dintre rusi aproba activitatea presedintelui

88% dintre rusi sunt de acord cu activitatea lui Vladimir Putin in functia de presedinte, releva un sondaj de opinie efectuat de Centrul de Cercetare a Opiniei Publice Ruse VTsIOM). Sapte procente dintre cei.

Alcoolul, GAURA in buget de 1 miliard euro. Patronatele cer scaderea accizei: E sectorul cu cea mai mare evaziune din economie

Patronatele cer scaderea accizei la alcool si spun ca Romania este raiul bauturilor spirtoase contrafacute. Evaziunea fiscala de pe piata alcoolului este de peste 90%, o cifra care se traduce printr-un.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )