Libnet.ro
UNICEF

06:00

Germania, Turcia si Italia au fost cei mai mari importatori de gaz rusesc anul trecut

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Germania, Turcia si Italia au fost cei mai mari importatori de gaz rusesc anul trecut

Germania a ramas cel mai mare importator de gaz rusesc anul trecut, desi compania de stat Gazprom din Rusia a redus exporturile catre cea mai mare economie din UE cu 3,7% in 2014 fata de anul precedent, iar Turcia si Italia completeaza podiumul celor. continuă pe Wall-Street Ro

Germania, Turcia si Italia au fost cei mai mari importatori de gaz rusesc in 2014

Germania a ramas cel mai mare importator de gaz rusesc anul trecut, desi compania de stat Gazprom din Rusia a redus exporturile catre cea mai mare economie din UE cu 3,7% in 2014 fata de anul precedent, iar Turcia si Italia completeaza podiumul celor mai importanti clienti ai gigantului din energie, potrivit agentiei de presa Itar-Tass.

Raportul Curtii de Conturi pe 2013: Inspectorii au descoperit pagube la bugetele publice de peste 1,1 miliarde euro, cu 30% mai mari decat in anul anterior

Inspectorii Curtii de Conturi au descoperit in 2014, in urma verificarii modului in care a fost cheltuit banul public in exercitiul bugetar 2013, nereguli si prejudicii financiare de peste 1,1 miliarde de euro. Impactul financiar al neregulilor constatate, ca urmare a verificarilor efectuate de Curtea de Conturi in anul 2014, comparativ cu cel inregistrat in anul 2013, este mai mare cu 1. 186,8 milioane lei, respectiv cu 30,4%, si anume: 422,5 milioane leiveniturile suplimentare si cu 764,3 milioane lei prejudiciile, se arata in sinteza Raportului raportului public al Curtii de Conturi pe anul 2013. Cele mai mari nereguli au fost constatate la nivelul ANAF.

Cele mai mari animale domestice din lume - pisica de 13 kilograme si cainele urias

Cele mai mari animale domestice din lume pot fi caini, pisici sau broaste testoase. E drept ca unii si-au tinut caii in casa, dar acestea sunt doar cazurile extreme.

Bogdan Aurescu: Cinematografia romaneasca, unul dintre cei mai bun ambasadori ai Romaniei

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, este de parere ca premiul obtinut de pelicula Aferim! la Berlinale confirma faptul ca cinematografia romaneasca este unul dintre cei mai buni ambasadori pe care ii poate avea Romania.

Bogdan Aurescu, despre succesul lui Radu Jude la Berlin: Noul cinema romanesc este unul dintre cei mai buni ambasadori ai Romaniei in lume (FOTO)

Castigarea Ursului de Argint la Berlinale 2015 de catre regizorul Radu Jude confirma faptul ca noul cinema romanesc este unul dintre cei mai bun ambasadori ai Romaniei, apreciaza Ministrul de Externe, Bogdan.

FOTO VIDEO Interlopii si amorul. Cu cine se iubesc cei mai periculosi oameni din Moldova si scandalurile lor amoroase

Cei mai cunoscuti interlopi din zona Moldovei pozeaza in persoane iubitoare pe retelele sociale, declarandu-si des iubirea pentru sotiile sau iubitele lor. De-a lungul anilor, nu au lipsit insa povestile de amor intortocheate, cu amante sau copii din flori.

Cum salveaza unul dintre cei mai importanti producatori de cabluri auto o zona industriala lasata in paragina

Una dintre zonele industriale lasate in paragina si ocupate doar de persoanele fara adapost va fi salvata de unul dintre cei mai importanti producatori de cabluri pentru industria auto. Dupa ce anul trecut si-a extins prima unitate de productie, Leoni vrea sa ridice o noua fabrica pe terenul ocupat pana in urma cu cativa ani de Combinatul de Prelucrare a Lemnului.

Unul dintre cele mai mari atacuri cibernetice din istoria bancilor are loc in prezent

Un atac cibernetic recent ar fi cauzat pierderi de cel putin 300 de milioane de dolari in nu mai putin de 30 de tari de pe toate continentele. Hackerii devin din ce in ce mai rabdatori, iar aceasta rabdare le este rasplatita. Un prim exemplu ar fi atacul asupra Sony, unde a fost nevoie de [].

Timisoara are cele mai mari proiecte de spatii industriale in constructie; in Bucuresti, nici unul

Timisoara are cea mai mare suprafata de spatii industriale in constructie, respectiv 65. 300 metri patrati, in doua proiecte, a caror livrare este prevazuta pentru prima parte a anului, in timp ce in Bucuresti dezvoltatorii nu au in derulare nicio.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2501 seconds )