Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gest cumplit al unui barbat din Mioveni. Si-a pus capat zilelor si a fost gasit dupa cateva zile

B1 B1,
Gest cumplit al unui barbat din Mioveni. Si-a pus capat zilelor si a fost gasit dupa cateva zile

Un barbat din Mioveni a decis sa-si puna capat zilelor, insa a fost gasit la cateva zile dupa cumplita fapta, potrivit Bitpress. Medicii au gasit in casa lui Marian Ene, de 54 de ani, mai. continuă pe B1

Dragoste dincolo de orice boala. Gest impresionant al unui barbat a carui sotie sufera de cancer (FOTO)

Un barbat din California a dovedit ca isi iubeste sotia mai mult decat orice, potrivit independent. co. uk. Femeia a fost diagnosticata cu cancer tiroidian in octombrie anul trecut, iar in.

Locatarii unui bloc din Vrancea, trebuie sa indure apa care le curge pe pereti. Lucrarea de hidroizolatie a fost facuta de mantuiala

Mai multi locatari, proprietari ai unui bloc din orasul Panciu, judetul Vrancea traiesc un adevarat cosmar. Blocul a fost prins intr-un program de reabilitare a hidroizolatiei terasei, pe un program cu.

Oua de dinozaur, descoperite in zona unui santier din China [VIDEO]

Fosilele de oua de dinozaur, carear putea avea o vechime de 70 de milioane de ani, au fost descoperite in China, in zona unui santier de constructie. Oamenii de stiinta au identificat ramasitele a cinci coji ingropate in rocilede nisip, la o adancime de aproximativ 8 metri, unde cercetatorii sustin ca ar fi fost ascunse [].

Semne ingrijoratoare ale incalzirii climatice? Locuitorii unui sat din Canada s-au trezit cu un iceberg urias esuat la tarm (VIDEO)

Locuitorii satului Ferryland din Canada s-au trezit cu un gigantic bloc de gheata plutind la tarmul din regiunea lor, potrivit Digi 24. Semne ingrijoratoare ale incalzirii climatice? Locuitorii unui.

Primarul unui oras din Franta, dupa ce localnicii au votat majoritar cu Marine Le Pen: E posibil sa demisionez, pentru ca nu vreau sa imi dedic viata unor idioti!

Daniel Delomez, primarul orasului Annezin din nordul Frantei, s-a infuriat dupa ce majoritatea localnicilor au votat-o pe candidata de extrema dreapta Marine Le Pen in primul tur al alegerilor prezidentiale, desfasurat duminica, el postand pe Twitter urmatorul mesaj: E posibil sa demisionez, pentru ca nu vreau sa imi dedic viata unor idioti!, scrie La Voix du Nord.

Decizie istorica. Numele unui judet din Romania s-ar putea schimba. Cum ar urma sa se numeasca

Un grup de initiativa, format din reprezentantii unor asociatii, ai autoritatilor judetene si locale, dar si parlamentari din toate partidele, s-a reunit sambata la Caracal pentru a propune adaugarea la.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )