Libnet.ro
UNICEF

08:00

GFR intra in etapa a doua a privatizarii companiei de cale ferata din Grecia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
GFR intra in etapa a doua a privatizarii companiei de cale ferata din Grecia

Companiile Grup Feroviar Roman GFR), SNCF Franta) si RZD Rusia) vor primi avizul pentru a participa la etapa a doua a privatizarii companiei feroviare de transport marfa si pasageri TRAIN OSE din Grecia, intrucat respecta conditiile, inclusiv cea. continuă pe Wall-Street Ro

GFR va primi avizul pentru etapa a doua a privatizarii companiei de cale ferata din Grecia

Companiile Grup Feroviar Roman GFR), SNCF Franta) si RZD Rusia) vor primi avizul pentru a participa la etapa a doua a privatizarii companiei feroviare de transport marfa si pasageri TRAIN OSE din Grecia, intrucat respecta conditiile, inclusiv cea privind capacitatea financiara, scrie presa elena, preluata de Mediafax.

GFR va primi avizul pentru etapa a doua a privatizarii companiei de cale ferata din Grecia.

Companiile Grup Feroviar Roman GFR), SNCF Franta) si RZD Rusia) vor primi avizul pentru a participa la etapa a doua a privatizarii companiei feroviare de transport marfa si pasageri TRAIN OSE din Grecia, transmite Mediafax. Conform presei elene, cele trei companii respecta conditiile, inclusiv cea privind capacitatea financiara. Citeste si: Privatizarea CFR Marfa, reanalizata de Guvern si FMI - surse Conducerea agentiei de privatizare din Grecia TAIPED) se va reuni joi pentru a aproba .

Gruia Stoica are mai multe sanse in Grecia: cu cine se lupta pentru compania de cale ferata

Companiile Grup Feroviar Roman GFR), SNCF Franta) si RZD Rusia) vor primi avizul pentru a participa la etapa a doua a privatizarii companiei feroviare de transport marfa si pasageri TRAIN OSE din Grecia, intrucat respecta conditiile, inclusiv cea.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )