Libnet.ro
UNICEF

06:00

GFR a primit avizul pentru privatizarea din Grecia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
GFR a primit avizul pentru privatizarea din Grecia

Companiile Grup Feroviar Roman GFR), SNCF Franta) si RZD Rusia) au primit avizul pentru a participa la etapa a doua a privatizarii companiei feroviare de transport marfa si pasageri TRAINOSE din Grecia, astfel ca cei trei investitori trebuie sa. continuă pe Wall-Street Ro

GFR va primi avizul pentru etapa a doua a privatizarii companiei de cale ferata din Grecia

Companiile Grup Feroviar Roman GFR), SNCF Franta) si RZD Rusia) vor primi avizul pentru a participa la etapa a doua a privatizarii companiei feroviare de transport marfa si pasageri TRAIN OSE din Grecia, intrucat respecta conditiile, inclusiv cea privind capacitatea financiara, scrie presa elena, preluata de Mediafax.

GFR va primi avizul pentru etapa a doua a privatizarii companiei de cale ferata din Grecia.

Companiile Grup Feroviar Roman GFR), SNCF Franta) si RZD Rusia) vor primi avizul pentru a participa la etapa a doua a privatizarii companiei feroviare de transport marfa si pasageri TRAIN OSE din Grecia, transmite Mediafax. Conform presei elene, cele trei companii respecta conditiile, inclusiv cea privind capacitatea financiara. Citeste si: Privatizarea CFR Marfa, reanalizata de Guvern si FMI - surse Conducerea agentiei de privatizare din Grecia TAIPED) se va reuni joi pentru a aproba .

GFR intra in etapa a doua a privatizarii companiei de cale ferata din Grecia

Companiile Grup Feroviar Roman GFR), SNCF Franta) si RZD Rusia) vor primi avizul pentru a participa la etapa a doua a privatizarii companiei feroviare de transport marfa si pasageri TRAIN OSE din Grecia, intrucat respecta conditiile, inclusiv cea.

Maria, ingerul blond descoperit intr-o tabara de romi din Grecia, va ajunge in grija unei familii adoptive din Bulgaria

Fetita blonda descoperita intr-o tabara de romi din Grecia va fi data in grija unei familii adoptive, relateaza site-ul Novinite. com citat de Mediafax. Atat Maria, cat si fratii si surorile ei din.

Pistele pentru biciclete din Bucuresti ar putea fi facute cu bani din vanzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de sera

Pistele pentru biciclete din Bucuresti ar putea fi facute cu bani din vanzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de sera, a declarat vineri, ministrul Mediului, Rovana Plumb. De asemenea, ar putea fi cumparate biciclete, care vor putra fi inchiriate de bucuresteni, in baz unui card, ca la Paris.

Gruia Stoica are mai multe sanse in Grecia: cu cine se lupta pentru compania de cale ferata

Companiile Grup Feroviar Roman GFR), SNCF Franta) si RZD Rusia) vor primi avizul pentru a participa la etapa a doua a privatizarii companiei feroviare de transport marfa si pasageri TRAIN OSE din Grecia, intrucat respecta conditiile, inclusiv cea.

Cazul ingerului blond din Grecia: Fratii si surorile fetitei vor fi plasati in diferite structuri de primire. Parintii biologici risca 6 ani de inchisoare pentru abandon

Ceilalti sapte copii minori ai cuplului Sasa si Atanas Rusev, parintii Mariei, fata de patru ani descoperita intr-o tabara de romi din centrul Greciei, vor fi plasati temporar in diferite structuri de primire, a anuntat joi Agentia guvernamentala bulgara pentru Asistenta Sociala. Aceasta agentie prevede adapost de urgenta la rude, in familii adoptive si in institutii specializate pentru ceilalti sapte copii minori ai cuplului Sasa si Atanas Rusev, identificati ca parintii biologici ai micutei Maria, supranumita ingerul blond in presa si descoperita la 16 octombrie in Grecia.

Fetita blonda din tabara de romi din Grecia va fi data in grija unei familii adoptive bulgare

Fetita blonda descoperita intr-o tabara de romi din Grecia si ai carei parinti sunt de origine bulgara, va fi data in grija unei familii adoptive. Maria, fratii si surorile ei din Nikolaevo, in.

Comitetul Executiv al FRF simplifica licentierea pentru cluburile din Liga I

Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a aprobat o serie de masuri care vor facilita obtinerea licentei pentru Liga I de catre cluburi, informeaza Agerpres. Aceasta este data limita la care putem.

Romsilva a sanctionat 870 angajati pentru jaful din paduri si s-au intocmit 105 dosare penale

Romsilva a efectuat controale pentru a opri jaful in paduri, in urma carora a sanctionat 870 angajati, din care 28 au fost concediati si s-au intocmit 105 dosare penale, a declarat directorul general al.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )