Libnet.ro
UNICEF

01:05

GFR a virat 20 mil. euro intr-un cont escrow

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
GFR a virat 20 mil. euro intr-un cont escrow

Grup Feroviar Roman GFR) a virat joi 90,4 milioane de lei aproximativ 20 milioane de euro) intr-un cont escrow deschis la Banca Transilvania, suma reprezentand 10% din pretul de cumparare a 51% din actiunile CFR Marfa detinute de stat, au declarat. continuă pe Wall-Street Ro

PRIVATIZAREA CFR MARFA: GFR a virat 20 mil. euro intr-un cont escrow

Grup Feroviar Roman GFR) a virat joi 90,4 milioane de lei aproximativ 20 milioane de euro) intr-un cont escrow deschis la Banca Transilvania, suma reprezentand 10% din pretul de cumparare a 51% din actiunile CFR Marfa detinute de stat, au declarat.

GFR a virat 20 milioane de euro intr-un cont escrow, conditie prealabila pentru preluarea CFR Marfa

Grup Feroviar Roman GFR) a virat joi 90,4 milioane de lei aproximativ 20 milioane de euro) intr-un cont escrow deschis la Banca Transilvania, suma reprezentand 10% din pretul de cumparare a 51% din actiunile CFR Marfa detinute de stat, au declarat reprezentantii companiei pentru Mediafax.

GFR a virat 20 milioane de euro intr-un cont escrow pentru preluarea CFR Marfa

Grup Feroviar Roman a virat joi 90,4 milioane de lei aproximativ 20 milioane de euro) intr-un cont escrow deschis la Banca Transilvania, suma reprezentand 10% din pretul de cumparare a 51% din actiunile CFR.

GFR a virat 20 milioane de euro intr-un cont escrow, conditie prealabila pentru preluarea ...

Grup Feroviar Roman GFR) a virat joi 90,4 milioane de lei aproximativ 20 milioane de euro) intr-un cont escrow deschis la Banca Transilvania, suma reprezentand 10% din pretul de cumparare a 51% din actiunile CFR Marfa detinute de stat, au declarat pentru Mediafax reprezentantii companiei. Alimentarea contului reprezinta o conditie prealabila pentru finalizarea privatizarii, iar termenul pentru transferul celor 20 milioane de euro expira vineri, 4 octombrie. Suma de 20 de milioane de euro .

Dupa investitii de 20 mil. euro, retailerul de moda Sprider si-a inchis intreaga retea de magazine

Retailerul de moda elen Sprider Stores a inchis intreaga retea de magazine, din cauza refuzului bancilor de a continua finantarea, potrivit presei elene, reprezentanta din Romania intrand in faliment in luna iulie, scrie Mediafax .

Mallul AFI din Ploiesti, inaugurat dupa o investitie de peste 50 mil. euro: cum arata lista chiriasilor

AFI Europe a inaugurat joi centrul comercial AFI Palace Ploiesti, dupa o investitie de peste 50 de milioane de euro si la 16 luni de la demararea lucrarilor.

Tagor continua investitiile: Proiect rezidential de peste 100 mil. euro in Arad

Dezvoltatorul imobiliar Tagor va investi 7,3 mil. euro in prima faza a unui proiect rezidential de peste 100 mil. euro in Arad.

Continental a investit 40 mil. euro la Brasov si angajeaza 500 de persoane

Continental isi concentreaza productia europeana a pompelor de alimentare cu combustibil intr-o noua fabrica la Brasov, in care a investit 40 de milioane de euro.

Teamnet va furniza MAE un portal de 4,5 mil. euro pentru facilitarea obtinerii vizei pentru Romania

Integratorul Teamnet International va furniza Ministerului Afacerilor Externe MAE) un portal care va facilita accesul cetatenilor straini la procesul de obtinere a vizelor pentru Romania, valoarea contractului fiind de 20,4 milioane de lei, TVA.

Compania Ryanair, obligata sa plateasca daune de 10 mil.euro in Franta. Vezi de ce.

Operatorul aerian low-cost Ryanair din Irlanda a fost condamnat in Franta la plata unor daune de 10 milioane de euro pentru ca a incalcat legislatia muncii prin activitatile de pe aeroportul Marseille-Marignane, relateaza Mediafax. Daunele au fost solicitate de reclamanti, respectiv autoritatile pentru securitate sociala, pensii si sindicatul personalului navigant. Ryanair trebuie sa achite si o amenda de 200. 000 de euro. Compania, cel mai mare operator aerian low-cost din Europa, a fost .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )