Libnet.ro
UNICEF

23:00

GFR a virat 20 milioane de euro intr-un cont escrow, conditie prealabila pentru preluarea CFR Marfa

Hotnews Hotnews,
 GFR a virat 20 milioane de euro intr-un cont escrow, conditie prealabila pentru preluarea CFR Marfa

Grup Feroviar Roman GFR) a virat joi 90,4 milioane de lei aproximativ 20 milioane de euro) intr-un cont escrow deschis la Banca Transilvania, suma reprezentand 10% din pretul de cumparare a 51% din actiunile CFR Marfa detinute de stat, au declarat reprezentantii companiei pentru Mediafax. continuă pe Hotnews

GFR a virat 20 milioane de euro intr-un cont escrow pentru preluarea CFR Marfa

Grup Feroviar Roman a virat joi 90,4 milioane de lei aproximativ 20 milioane de euro) intr-un cont escrow deschis la Banca Transilvania, suma reprezentand 10% din pretul de cumparare a 51% din actiunile CFR.

GFR a virat 20 milioane de euro intr-un cont escrow, conditie prealabila pentru preluarea ...

Grup Feroviar Roman GFR) a virat joi 90,4 milioane de lei aproximativ 20 milioane de euro) intr-un cont escrow deschis la Banca Transilvania, suma reprezentand 10% din pretul de cumparare a 51% din actiunile CFR Marfa detinute de stat, au declarat pentru Mediafax reprezentantii companiei. Alimentarea contului reprezinta o conditie prealabila pentru finalizarea privatizarii, iar termenul pentru transferul celor 20 milioane de euro expira vineri, 4 octombrie. Suma de 20 de milioane de euro .

EXCLUSIV Gruia Stoica a depus cei 20 de milioane de euro in contul deschis pentru privatizarea CFR Marfa

Grup Feroviar Roman GFR) a depus avansul de 20 de milioane de euro in contul escrow, pas necesar pentru preluarea a 51% din CFR Marfa, au declarat, pentru Adevarul, surse apropiate tranzactiei.

EXCLUSIV Gruia Stoica a depus cele 20 de milioane de euro in contul deschis pentru privatizarea CFR Marfa

Grup Feroviar Roman GFR) a depus avansul de 20 de milioane de euro in contul escrow, pas necesar pentru preluarea a 51% din CFR Marfa, au declarat, pentru Adevarul, surse apropiate tranzactiei.

Romarm a incheiat un contract de expertiza in valoare de 8,5 milioane euro cu Administratia Apararii Nationale din Regatul Maroc

Compania Nationala ROMARM a incheiat, saptamana trecuta, un contract de expertiza in valoare de 8,5 milioane euro cu Administratia Apararii Nationale din Regatul Maroc, se arata intr-un comunicat al Ministerului Economiei. Potrivit acestuia, durata contractului este de cateva luni, pana in primavara anului viitor martie-aprilie). Documentul asigura incarcarea capacitatii de productie integrala a Uzinei Mecanice Cugir. Totodata, contractul deschide noi oportunitati pentru furnizarea de alte produse: sisteme complete de armament si munitie.

Lichiditate de circa 10,20 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 10,20 milioane lei circa 2,29 milioane euro).

Romarm a incheiat un contract de 8,5 milioane euro cu Administratia Apararii Nationale din Maroc

Compania de stat Romarm a incheiat, saptamana trecuta, un contract de expertiza in valoare de 8,5 milioane euro cu Administratia Apararii Nationale din Regatul Maroc.

Arad: Tagor investeste 7,3 milioane euro in prima faza a unui proiect rezidential

Dezvoltatorul imobiliar Tagor va investi 7,3 milioane de euro in prima faza a proiectului rezidential Urban Village, din Arad, arata un comunicat de presa remis redactiei.

WineRo a investit 7 milioane euro in podgoria Aliman, din 2006

Producatorul de vinuri WineRo a investit 7 milioane de euro, din 2006 si pana in prezent, in domeniul Aliman, din judetul Constanta, bani care au fost directionati catre achizitia terenului, plantarea a 80 de hectare cu vita nobila, achizitia de echipamente pentru intretinerea viei, linii de sortare manuala si alte echipamente de vinificare.

Perchezitii de amploare la opt persoane care sunt suspectate ca au prejudiciat statul cu peste doua milioane de euro

34 de perchezitii sunt efectuate de catre politistii bihoreni la locuintele a opt persoane suspectate ca au prejudiciat bugetul de stat cu peste 2 milioane Euro, prin evaziune fiscala.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )