Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ghenele de gunoi din blocuri vor fi istorie: Primaria Capitalei vrea sa le desfiinteze

B1 B1,
Ghenele de gunoi din blocuri vor fi istorie: Primaria Capitalei vrea sa le desfiinteze

Primaria Capitalei pregateste o noua Strategie de functionare a serviciului de salubrizare in municipiu, iar, potrivit acesteia, in urmatorii ani, vor fi desfiintate ghenele si vor fi amenajate spatii de. continuă pe B1

FOTOGALERIE Primaria Capitalei a indepartat stalpisorii care delimitau pista de biciclete de pe bd. Buzesti de carosabil

Primaria Capitalei a indepartat stalpisorii care delimitau pista de biciclete de pe bd. Buzesti de carosabil. Acum intre biciclisti si masini a ramas doar o linie alba trasata cu vopsea pe asfalt. Separatoarele ii protejau pe biciclisti de masini si impiedicau autoturismele sa foloseasca pista pe post de loc de parcare. UPDATE Reprezentantii Primariei Capitalei au declarat pentru HotNews. ro ca stalpisorii au fost scosi deparece au fost deteriorati de catre soferi si vor fi inlocuiti cu unii mai rezistenti dupa ce se obtine avizul de la Comisia de circulatie din Primaria Capitalei.

BM: Preturile de consum din Ucraina vor creste cu 40% in 2015

Preturile de consum din Ucraina vor creste cu 40% in 2015, avansul urmand sa incetineasca ulterior, dar fara sa coboare la un nivel de o singura cifra inainte de sfarsitul lui 2017, inceputul lui 2018, potrivit estimarilor Bancii Mondiale BM) care.

Primaria Capitalei da peste un milion de lei pentru un raport cu privire la demolarea turnului Cathedral Plaza

Primaria Municipiului Bucuresti PMB) cauta consultanti pentru evaluarea constructiei Cathedral Plaza, turnul aflat langa Catedrala Sfantul Iosif din Bucuresti. Contractul este estimat la peste un milion de lei si este finantat de la bugetul local, avand o durata de sase luni din momentul adjudecarii, vizand inclusiv stabilirea modalitatilor de demolare a cladirii.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )