Libnet.ro
UNICEF

15:00

Gheorghe Falca (PDL), la Adevarul Live: As vrea sa vad oameni noi. Noi, cu fetele noastre, nu prea mai avem succes

Adevărul Adevărul,
Gheorghe Falca (PDL), la Adevarul Live: As vrea sa vad oameni noi. Noi, cu fetele noastre, nu prea mai avem succes

Democrat-liberalul Gheorghe Falca, membru in comisia de negociere cu PNL privind fuziunea celor doua formatiuni, a declarat luni, la Adevarul Live, ca electoratul asteapta figuri proaspete in politica. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 13.00: Gheorghe Falca, despre impasul negocierilor privind fuziunea PDL cu PNL

Democrat-liberalul Gheorghe Falca, membru in comisia care negociaza fuziunea cu liberalii, este invitat, incepand cu ora 13. 00, la Adevarul Live.

Totul despre Neam legat, cel mai recent show de comedie, marca Prima TV, la Adevarul live, de la 15.30

Astazi, de la 15. 30, in platoul Adevarul Live se vor afla Cosmin Nedelcu- Micutzu, Adrian Nicolae si Ioan Cortea, protagonistii noii emisiuni Neam legat, o emisiune de divertisment care incearca sa faca loc pe micul ecran genului stand-up comedy. Actorii promit un nou stil de comedie si numeroase scheciuri independente. Mai multe aflam de la ei, intr-o discutie moderata de Adriana Maris.

Adevarul Live, ora 14.00: Dezbatere despre schimbarile aduse Legii Educatiei, cu ministrul delegat Mihnea Costoiu

Ministrul delegat pentru invatamant superior, Mihnea Costoiu, va dezbate astazi, de la ora 14. 00, la Adevarul Live, impreuna cu bloggeri adevarul. ro, experti in educatie si rectori, schimbarile aduse Legii Educatiei prin ultima ordonanta de urgenta, publicata saptamana trecuta in Monitorul Oficial.

Oricine poate fi purtator de talasemie. Despre boala care necesita transfuzii de sange toata viata, la Adevarul Live de la ora 12.00

Cine nu s-a simtit, la un moment dat, slabit, obosit, ametit, in timpul efortului fizic sau chiar dimineata, la trezire? Oricare dintre cei care au astfel de manifestari poate suferi de talasemie intr-o forma usoara si o poate transmite urmasilor. Vorbim la Adevarul Live despre toate formele de talasemie si despre cum se transmite boala.

Mihai Razvan Ungureanu vine la Adevarul Live de la ora 15.30

Mihai Razvan Ungureanu, fost prim-ministru al Romaniei si candidat la presedintie, vorbeste la Adevarul Live despre temele fierbinti ale ultimelor zile. Liderul Forta Civica va sta fata in fata cu jurnalistul Adevarul Liviu Iolu.

Mihai Razvan Ungureanu, la Adevarul Live: imi doresc sa fiu candidatul dreptei. Nu am inteles de ce a aparut PMP

Mihai Razvan Ungureanu, fost prim-ministru al Romaniei si candidat la Presedintie, a vorbit, la Adevarul Live, despre profilul candidatului la Presedintie, despre sansele ca partidele de dreapta sa ajunga la o intelegere privind candidatul comun, dar si despre independenta Justitiei, ca tema principala de campanie.

Adevarul Live, ora 11.00: Despre schimbul de scrisori Ungureanu - Udrea, pe blogurile Adevarul

Doi dintre bloggerii politicieni de pe platforma adevarul. ro s-au contrat, la sfarsitul saptamanii trecute, prin scrisori deschise si prin replici la postari. Dan Marinescu, redactor sef Adevarul, si jurnalistul Liviu Iolu dezbat conflictul dintre Mihai-Razvan Ungureanu si Elena Udrea desfasurat pe blogurile de pe adevarul. ro.

Adevarul Live ora 15.00 Poate juca Simona Halep la Bucuresti?

Jurnalistii Alexandru Stefan Adevarul), Andrei Constantinescu si Cezar Uricec, de la Click!, vor discuta despre prestatia Simonei Halep la Wimbledon si vor incerca sa ofere un verdict in privinta sanselor jucatoarei noastre de a participa la BRD Bucharest Open, care incepe luni.

Mihai Razvan Ungureanu, la Adevarul Live: imi doresc sa fiu candidatul dreptei

Mihai Razvan Ungureanu, fost prim-ministru al Romaniei si candidat la presedintie, vorbeste la Adevarul Live despre temele fierbinti ale ultimelor zile. Liderul Forta Civica sta fata in fata cu jurnalistul Adevarul Liviu Iolu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )