Libnet.ro
UNICEF

16:00

Gheorghe Mencinicopschi s-a predat: Poate mi se trage si de la faptul ca am vorbit despre E-urile din alimente

Hotnews Hotnews,
 Gheorghe Mencinicopschi s-a predat: Poate mi se trage si de la faptul ca am vorbit despre E-urile din alimente

Gheorghe Mencinicopschi, condamnat la 8 ani de inchisoare in dosarul ICA, s-a predat vineri la Politia Ilfov, afirmand, in fata ziaristilor, ca o parte din pedeapsa i s-ar putea trage si de la faptul ca a vorbit despre E-urile din alimente. continuă pe Hotnews

Gheorghe Mencinicopschi s-a predat la Politia Ilfov: Nu m-am asociat cu Voiculescu (VIDEO)

Gheorghe Mencinicopschi s-a predat, vineri seara, la Politia Ilfov, in urma condamnarii de 8 ani de inchisoare in dosarul privatizariiInstitutului de Cercetari Alimentare ICA). M-am pregatit. Poate mi se.

Gheorghe Mencinicopschi s-a predat la IPJ Ilfov: Sunt nevinovat! Dumnezeu va face dreptate

Gheorghe Mencinicopschi a facut declaratii, vineri, la sediul IPJ Ilfov, dupa ce a fost condamnat de magistratii Curtii de Apel Bucuresti, la 8 ani de inchisoare in dosarul privatizarii ICA. Sunt nevinovat si.

UPDATE. VIDEO. Mencinicopschi s-a predat la politie: Poate mi se trage si de la faptul ca am vorbit despre E-urile din alimente

Gheorghe Mencinicopschi s-a predat la politie. El crede ca o parte din pedeapsa i se trage de la faptul ca ar fi deranjat pe cineva cand a vorbit despre pericolul reprezentat de E-uri din mancare. Poate si de la asta o parte din pedeapsa mi se trage, a apreciat el.

Gheorghe Mencinicopschi, condamnat la 8 ani de inchisoare cu executare: Nu am ce sa imi reprosez, sunt nevinovat. Privatizarea ICA a fost una dintre privatizarile cele mai de succes

Gheorghe Mencinicopschi, care a fost condamnat, vineri, la 8 ani de inchisoare cu executare in dosarul privind privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare, a declarat, imediat dupa aflarea sentintei, la Antena 3, ca Eu am avut mare incredere in acest tanar complet de judecata dar acum sunt dezamagit. Sunt convins ca adevarul va iesi la suprafata mai devreme sau mai tarziu, dar cu siguranta va iesi. Este o sentinta nedreapta. Nu am ce sa imi reprosez. Va spun cu toata demnitatea, onestitatea, in continuare, sunt nevinovat. Mencinicopschi a mai sustinut ca Privatizarea ICA a fost una dintre privatizarile cele mai de succes, ICA nu numai ca exista, dar este un institut performant, de talie europeana.

Gheorghe Mencinicopschi considera nedreapta sentinta din dosarul ICA: Sunt nevinovat

Gheorghe Mencinicopschi, condamnat la opt ani de inchisoare cu executare in dosarul ICA, a declarat, intr-o prima reactie la Antena 3, ca o sentinta nedreapta si ca se considera nevinovat, scrie Agerpres .

Gheorghe Mencinicopschi, in urma condamnarii in dosarul ICA: Este o sentinta nedreapta, sunt nevinovat

Medicul Gheorghe Mencinicopschi, condamnat vineri la opt ani de inchisoare cu executare in dosarul ICA, a declarat, in urma sentintei, ca este nevinovat, relateaza Evenimentul Zilei. Sincer va spun ca am avut.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )