Libnet.ro
UNICEF

13:00

Gheorghe Nichita, fostul primar din Iasi, infundat de fostii subalterni: amintirile politistilor despre amanta edilului

Adevărul Adevărul,
Gheorghe Nichita, fostul primar din Iasi, infundat de fostii subalterni: amintirile politistilor despre amanta edilului

Politistii locali din Iasi care au filat-o pe amanta fostului primar Gheorghe Nichita au oferit marturii compromitatoare pentru fostul edil, in procesul in care acesta este acuzat de abuz in serviciu. Nichita, in prezent consilier personal al presedintelui Consiliului Judetean Iasi, a ascultat, la ultimul termen al procesului sau, marturiile politistilor locali Nicusor Balteanu si Ciprian Felix Alexandrescu. continuă pe Adevărul

Procurorii cer 10 ani de inchisoare pentru fostul primar Necolai Ontanu, acuzat de luare de mita

Procurorii au cerut pedeapsa maxima, respectiv zece ani, pentru fostul primar al sectorului 2, Neculai Ontanu, miercuri, la ultimul termen de la Curtea de Apel Bucuresti al procesului in care acesta este acuzat de acuzat de luare de mita. Instanta a ramas in pronuntare.

ICCJ respinge cererea procurorilor de arestare preventiva a lui Sebastian Ghita in dosarul fostului primar din Ploiesti

Magistratii instantei supreme au respins, luni, propunerea procurorilor DNA de emitere a unui mandat de arestare preventiva pentru omul de afaceri Sebastian Ghita, in dosarul in care este acuzat ca i-a dat o casa fostului primar din Ploiesti Iulian Badescu, in schimbul finantarii de la bugetul local a echipei de baschet Asesoft Ploiesti, potrivit surselor din presa.

Sebastian Ghita afla luni daca instanta suprema emite mandat de arestare pe numele sau, in dosarul in care acesta i-ar fi dat fostului primar din Ploiesti, Iulian Badescu, o casa, in schimbul finantarii din bugetul local a echipei de baschet Asesoft

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar urma sa decida, luni, daca emite, la solicitarea procurorilor DNA, mandat de arestare preventiva pentru Sebastian Ghita, in dosarul in care este acuzat ca i-a dat o casa fostului primar din Ploiesti Iulian Badescu, in schimbul finantarii de la bugetul local a echipei de baschet Asesoft Ploiesti, informeaza News. ro.

UPDATE Instanta suprema a respins cererea procurorilor de arestare a lui Sebastian Ghita, in dosarul in care acesta i-ar fi dat fostului primar din Ploiesti, Iulian Badescu, o casa, in schimbul finantarii din bugetul local a echipei de baschet Asesoft

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, luni, sa respinga solicitarea procurorilor DNA de a emite un mandat de arestare preventiva pentru Sebastian Ghita, in dosarul in care este acuzat ca i-a dat o casa fostului primar din Ploiesti Iulian Badescu, in schimbul finantarii de la bugetul local a echipei de baschet Asesoft Ploiesti, informeaza News. ro.

Caz in premiera pentru instantele romanesti. O femeie din Iasi a dat-o in judecata pe amanta sotului ei pentru ca a intretinut relatii intime cu el si a cerut daune morale. Ce a hotarat instanta

Magistratii au fost pusi in fata unui caz in premiera pentru instantele romanesti. O femeie din Iasi a dat-o in judecata pe amanta sotului ei, pentru ca a intretinut relatii sexuale cu el. Femeia i-a cerut amantei.

Greva de avertisment a profesorilor din Iasi. 5.000 de cadre didactice nu au intrat marti la ore

Aproape 5. 000 de profesori din Iasi au facut, marti, o greva de avertisment de doua ore, nemultumiti de proiectul legii salarizarii, informeaza Mediafax.

Caz unic in justitia romaneasca: O femeie din Iasi cere daune materiale amantei sotului

Magistratii de la Judecatoria Iasi au primit spre solutionare un caz unicat. O femeie din Iasi le-a cerut sa se pronunte cu privire la legalitatea unei relatii extraconjugale, aceasta cerand daune morale de.

DNA cere pedeapsa maxima - 10 ani de inchisoare cu executare - pentru fostul primar Neculai Ontanu, judecat pentru luare de mita

Procurorul DNA prezent la procesul lui Neculai Ontanu a cerut, miercuri, judecatorilor de la Curtea de Apel Bucuresti, condamnarea fostului primar al sectorului 2 al Capitalei la o pedeapsa maxima cu executare pentru savarsirea infractiunii de luare de mita, respectiv 10 ani inchisoare.

DNA vrea pedeapsa maxima pentru Neculai Ontanu. Fostul primar al Sectorului 2 este acuzat de luare de mita

Un procuror DNA a cerut miercuri judecatorilor de la Curtea de Apel Bucuresti condamnarea fostului primar al Sectorului 2 Neculai Ontanu la o pedeapsa maxima cu executare pentru savarsirea infractiunii de.

Un primar din judetul Olt a fost achitat pentru abuz in serviciu. Si procurorii au luat, la ultimul termen, aceeasi hotarare

Primarul unei comune din judetul Olt a fost achitat, luni, de magistratii Judecatoriei Slatina, intr-un dosar in care era acuzat de abuz in serviciu, magistratii constatand ca fapta nu este prevazuta de legea penala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3168 seconds )