Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gheorghe Nichita: Pasiunea pentru iubita mea depasea limitele normalului asa ca am apelat la psiholog

România Liberă România Liberă,
Gheorghe Nichita: Pasiunea pentru iubita mea depasea limitele normalului asa ca am apelat la psiholog

Primarul municipiului Iasi, Gheorghe Nichita, a recunoscut in fata judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti ca esteextrem de gelos, iar pasiunea pe care a dezvoltat-o pentru Adina Samson iese din limitele normalului, motiv pentru care a apelat si la sprijinul unui psiholog, informeaza agerpres. continuă pe România Liberă

Confesiunea primarului Nichita: Pasiunea pentru iubita mea depasea limitele normalului asa ca am apelat la psiholog

Primarul municipiului Iasi, Gheorghe Nichita, a recunoscut in fata judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti ca esteextrem de gelos, iar pasiunea pe care a dezvoltat-o pentru Adina Samson iese din limitele normalului, motiv pentru care a apelat si la sprijinul unui psiholog, informeaza agerpres.

Gheorghe Nichita, despre fosta iubita: Sufera de o boala autoimuna, a avut mai multe caderi psihice, fiind aproape de o tentativa de suicid

Gheorghe Nichita, primarul municipiului Iasi, a dezvaluit motivele pentru care fosta sa iubita, Adina Samson, a fost supravegheata de doi sefi ai Politiei Locale Iasi. in fata judecatorilor de la Tribunalul.

Gheorghe Nichita, precedent pentru caderea baronilor. De ce ar trebui Gigi sa se teama de colegii din partid, nu de DNA

Scandalul amoros in care este implicat primarul Iasului, Gheorghe Nichita deschide o noua fila in istoria politicii mioritice contemporane. Cu riscul implicat de folosirea metaforelor, pot spune ca primarul targului iesilor scrie istorie de legenda nu doar in lumea barfelor, dar si in relatiile de putere in interiorul unei organizatii de partid, scrie Teodor Raileanu, consultant politic si psiholog, pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Fosta iubita a lui Gheorghe Nichita, dezvaluiri socante: M-a lovit, m-a hartuit si m-a amenintat ca ma va distruge (VIDEO)

Adina Samson, fosta iubita a primarului Iasiului, Gheorghe Nichita, a facut dezvaluiri socante impotriva edilului, pe care il acuza ca a lovit-o, ca a hartuit-o si a amenintat-o ca o va distruge. De ziua.

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, a revenit la primarie

ACTUALIZARE 12:19 Fosta iubita a primarului Nichita: M-a lovit, m-a hartuit si m-a amenintat ca ma va distruge Adina Samson, fosta iubita a primarului Iasiului, Gheorghe Nichita, spune ca a fost lovita de edil, care o hartuia si ameninta ca o va distruge, dupa ce in septembrie 2014 i-a comunicat acestuia ca vrea sa incheie relatia, precizand ca in octombrie a facut o plangere la Parchet impotriva primarului.

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, a revenit la primarie

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, cercetat de procurorii DNA, care il acuza ca folosea Politia Locala pentru a-si urmari iubita, s-a intors, marti, la primarie, si a afirmat ca acum nu va face declaratii, adaugand ca sunt multe intrebari si va veni momentul in care va spune tot ce trebuie spus.

Ion Cristoiu: Cazul Gheorghe Nichita, dovada ca Binomul SRI-DNA a intrat in campania electorala pentru alegerile locale din 2016

Despre cazul primarului de Iasi, Gheorghe Nichita, care isi spiona iubita cu politia, vorbeste jurnalistul Ion Cristoiu intr-un articol pe blogul personal. Jurnalistul sustine ca prin aceasta actiune, Binomul.

Simona Ionescu: Parca nimic in Romania nu seamana cu amorezarea lui Gheorghe Nichita - marea iubire pe bani publici, cu indicatie de control psihologic, daca nu chiar psihiatric

Despre cazul primarului din Iasi, Gheorghe Nichita, care isi spiona iubita cu politia, jurnalista Simona Ionescu sustine ca aici e vorba de marea iubire pe bani publici, cu indicatie de control psihologic,.

Ce dezvaluiri au facut parintii Adinei Samson despre relatia fiicei lor cu primarul Gheorghe Nichita

Parintii fostei iubite a primarului Gheorghe Nichita, Adinei Samson, au declarat ca edilul facuse o obsesie pentru tanara, motiv pentru care o urmarea peste tot, inclusiv cand s-a dus la spital sa se interneze, informeaza Mediafax.

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, si-a luat luni o zi de concediu

Gheorghe Nichita, primarul Iasiului, nu s-a prezentat luni la birou, reprezentantii municipalitatii sustinand ca acesta are o zi de concediu. Astazi, primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, este in concediu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )