Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gheorghe Nichita, precedent pentru caderea baronilor. De ce ar trebui Gigi sa se teama de colegii din partid, nu de DNA

Adevărul Adevărul,
Gheorghe Nichita, precedent pentru caderea baronilor. De ce ar trebui Gigi sa se teama de colegii din partid, nu de DNA

Scandalul amoros in care este implicat primarul Iasului, Gheorghe Nichita deschide o noua fila in istoria politicii mioritice contemporane. Cu riscul implicat de folosirea metaforelor, pot spune ca primarul targului iesilor scrie istorie de legenda nu doar in lumea barfelor, dar si in relatiile de putere in interiorul unei organizatii de partid, scrie Teodor Raileanu, consultant politic si psiholog, pe blogul sau de pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

Adomnitei cere demisia lui Gheorghe Nichita. El sustine ca primarul iesean a creat un sistem mafiot

Presedintele PNL Iasi, Cristian Adomnitei, a declarat, duminica, ca Gheorghe Nichita ar trebui sa isi dea demisia din functia de primar, intrucat edilul PSD ar fi folosit institutii de forta in interes personal, implicand si clanuri interlope, si ar fi creat un sistem mafiot. informeaza Mediafax.

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, si-a luat luni o zi de concediu

Gheorghe Nichita, primarul Iasiului, nu s-a prezentat luni la birou, reprezentantii municipalitatii sustinand ca acesta are o zi de concediu. Astazi, primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, este in concediu.

Ion Cristoiu: Cazul Gheorghe Nichita, dovada ca Binomul SRI-DNA a intrat in campania electorala pentru alegerile locale din 2016

Despre cazul primarului de Iasi, Gheorghe Nichita, care isi spiona iubita cu politia, vorbeste jurnalistul Ion Cristoiu intr-un articol pe blogul personal. Jurnalistul sustine ca prin aceasta actiune, Binomul.

Noi date din dosarul lui Gheorghe Nichita: Primarul Iasiului ar fi platit un asasin pentru a actiona la comanda edilului (VIDEO)

Apar date noi in ceea ce-l priveste pe edilul de Iasi, Gheorghe Nichita. in dosarul acestuia se vorbeste despre un asasin care ar fi urmat sa fie platit pentru a actiona la comanda edilului, informeaza B1 TV.

Primarul din Iasi, Gheorghe Nichita, pus sub control judiciar

Edilul din Iasi, Gheorghe Nichita, a fost pus sub control judiciar, informeaza B1 TV. Gheorghe Nichita, a fost ridicat, joi dupa-amiaza, de procurorii DNA, in urma perchezitiilor facute la locuinta sa, dar si.

INTERCEPTARI. Gheorghe Nichita, baronul spion din Iasi, lucra cu clanul Cordunenilor, pentru a-si urmari amanta

Gheorghe Nichita, baronul spion din Iasi, se folosea de temutii interlopi din clanul Cordunenilor pentru a-i intimida pe barbatii din jurul amantei. Transcriptul discutiilor care dovedeste lucrul acesta.

Primarul din Iasi, Gheorghe Nichita, ceretat in libertate sub control judiciar. Stenograme DNA: Nichita punea politistii sa-i supravegheze iubita; avea sistem GPS montat pe autoturism

Primarul din Iasi, Gheorghe Nichita, le cerea sefilor din Politia Locala Iasi sa puna functionarii din subordine sa-i supravegheze iubita - Adina Samson, care avea montat inclusiv un sistem de urmarire GPS pe autoturism, rezulta din interceptarile telefonice redate in referatul DNA prin care se cere arestarea preventiva a edilului. Adina Samson, angajata a Primariei Iasi cu care Nichita a avut o relatie, l-ar fi denuntat pe edil la DNA - surse judiciareCordunenii, implicati in amenintarea persoanei care s-a intalnit cu Adina Samson.

Sexgate-ul de la Iasi. Psihiatru: Gheorghe Nichita a incalcat copios majoritatea regulilor de convietuire intr-o lume civilizata

Primarul Gheorghe Nichita e personaj in presa straina. Jurnalistii americani de la Washington Post scriu despre cum se folosea Nichita de Politie si de angajati ai Primariei sa isi spioneze amanta, printre.

Cat va mai ramane Gheorghe Nichita primarul Iasiului

Acuzat ca si-ar fi spionat presupusa amanta, primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, pare a se afla pe marginea prapastiei. Opozitia ii cere demisia din functia administrativa. Din punct de vedere politic, e posibil sa-si piarda si statutul de vicepresedinte al PSD. Incerta este si situatia legata de statutul sau, pentru ca acum e sub control judiciar, dar e asteptata decizia Curtii de Apel Bucuresti, care l-ar putea trimite in arest preventiv.

Trebuia arestat Gheorghe Nichita?

Poate cazul Elena Udrea sa fi starnit atatea discutii si valuri de cereneala, precum cele provocate de Gheorghe Nichita. Internetul a luat pur si simplu foc, invadat de comentarii, opinii, pareri, care de care mai argumentate, mai la obiect sau pe langa. Si e bine ca este asa. Este bine ca pentru opinia publica, fie si doar virtuala, nu exista subiecte tabu. Comenteaza orice eveniment.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )