Libnet.ro
UNICEF

06:30

Gheorghe Seculici si-a anuntat retragerea de la conducerea PDL Arad

Hotnews Hotnews,
 Gheorghe Seculici si-a anuntat retragerea de la conducerea PDL Arad

Presedintele organizatiei judetene Arad a PDL, Gheorghe Seculici, si-a anuntat, sambata, retragerea de la conducerea filialei, in fruntea careia s-a aflat timp de 15 ani, afirmand ca va coordona totusi alegerile interne pentru a se asigura ca vor fi corecte, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Seculici se retrage de la conducerea PDL Arad

Presedintele organizatiei judetene Arad a PDL, Gheorghe Seculici, si-a anuntat, astazi, retragerea de la conducerea filialei, in fruntea careia s-a aflat timp de 15 ani, afirmand ca va coordona totusi alegerile interne pentru a se asigura ca vor fi corecte, precizeaza sursele de presa.

Seculici se retrage de la sefia PDL Arad.

Presedintele organizatiei judetene Arad a PDL, Gheorghe Seculici, si-a anuntat, sambata, retragerea de la conducerea filialei, in fruntea careia s-a aflat timp de 15 ani, afirmand ca va coordona totusi alegerile interne pentru a se asigura ca vor fi corecte. Gheorghe Seculici si-a anuntat oficial, sambata, intr-o conferinta de presa, demisia din functia de presedinte al PDL Arad, dupa ce a fost ales, recent, presedinte al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Arad. Seculici a afirmat ca .

Gheorghe Seculici s-a retras de la conducerea PDL Arad

Presedintele organizatiei judetene Arad a PDL, Gheorghe Seculici, si-a anuntat, sambata, retragerea de la conducerea filialei, in fruntea careia s-a aflat timp de 15 ani, afirmand ca va coordona totusi alegerile interne pentru a se asigura ca vor fi corecte.

Gheorghe Seculici s-a retras de la conducerea organizatiei judetene PDL Arad

Gheorghe Seculici a anuntat, sambata, ca s-a retras de la presedintia organizatiei judetene PDL Arad, informeaza Agerpres. Decizia fostului vicepremier nu este una neasteptata, acesta afirmand in urma.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2141 seconds )