Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ghidul pentru obtinerea de fonduri europene in gestionarea deseurilor, lansat de ministerul de resort

Adevărul Adevărul,
Ghidul pentru obtinerea de fonduri europene in gestionarea deseurilor, lansat de ministerul de resort

Ministerul Afacerilor Europene a lansat ghidul pentru solicitantii de fonduri europene in sectorul gestionarii deseurilor, care face parte din Programul Operational Infrastructura Mare 2014-2020. continuă pe Adevărul

Giurgiu: Directorul Agentiei de Inspectie Sociala, retinut de DNA intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene

Laurentiu Costel Ionescu, director al Agentiei Judetene pentru Plati si Inspectie Sociala Giurgiu, a fost retinut de DNA intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene. Acesta este urmarit penal pentru.

Dosarul unei fraude ce vizeaza fonduri europene, repus pe rol de judecatori. Cum vroiau escrocii sa puna mana pe un milion de lei din bani europeni

In loc de o condamnare definitiva, judecatorii au repus procesul pe rol si iau in discutie schimbarea incadrarii juridice in cazul lui Victor Petculescu, Mirela Serb si Marian Radu, trei persoane care au incercat sa se foloseasca de un inscris falsificat pentru a accesa fonduri europene substantiale.

Oameni de afaceri trimisi in judecata pentru frauda cu fonduri europene

Mai multi administratori de firme au fost trimisi in judecata marti de procurorii Serviciului Teritorial Constanta al DNA, intr-un dosar privind comiterea unor infractiuni in legatura cu reabilitarea Tropaeum Traiani si cetatii Capidava, monumente istorice din judetul Constanta, potrivit unui comunicat al DNA.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )