Libnet.ro
UNICEF

21:30

Gica Hagi, furios dupa ce fiul sau a fost umilit de Kovacs: I-a pus sa ii care costumul pana in tara! Declaratiile complete ale Regelui

Adevărul Adevărul,
Gica Hagi, furios dupa ce fiul sau a fost umilit de Kovacs: I-a pus sa ii care costumul pana in tara! Declaratiile complete ale Regelui

La putin timp dupa ce i-a trimis o scrisoare deschisa lu i Anghel Iordanescu, Gica Hagi a rabufnit din nou. Regele a aflat de la fiul sau o intamplare care l-a lasat masca. continuă pe Adevărul

Gica Hagi, furios pe Zoltan Kovacs pentru comportamentul lui fata de Ianis: Nu poate nimeni sa-mi jigneasca copilul, care e minor si e in proces de formare

Gica Hagi a vorbit, mercuri, intr-o conferinta de presa, despre conflictul pe care il are cu directorul de dezvoltare din cadrul FRF, Zoltan Kovacs, care l-ar fi jignit pe Ianis Hagi, capitanul nationalei U17,.

Ianis, fiul lui Gica Hagi, urmeaza sa semneze cu Fiorentina

Fiul lui Gica Hagi, Ianis Hagi, in varsta de 16 ani, pleaca de la Viitorul la Fiorentina, potrivit jurnalistilor italieni. Ianis este tot mai aproape de Fiorentina, desi a fost dorit de cluburile mari ale.

Gica Hagi este in Italia - Ianis, fiul sau, urmeaza sa semneze cu Fiorentina

Jurnalistii italieni scriu pe larg, marti, despre transferul lui Ianis Hagi 16 ani) de la Viitorul la Fiorentina. S-a ajuns deja la un acord, scriu cei de la Tuttomercato, in timp ce Gazzetta dello Sport titreaza: Fiul lui Hagi va juca pentru formatia Viola.

Italia: Roman, mort dupa ce a fost lovit de un copac doborat de vantul puternic

Un roman a murit dupa ce a fost lovit de un copac doborat de vant, in nordul Italiei, in contextul intemperiilor care afecteaza vestul Europei, relateaza Mediafax.

Un roman a murit in Italia dupa ce a fost lovit de un copac doborat de vantul puternic

Un roman a murit dupa ce a fost lovit de un copac doborat de vant, in nordul Italiei, in contextul intemperiilor care afecteaza vestul Europei, informeaza site-ul TGcom24. it Romanul in.

Politist ploiestean, cercetat penal si disciplinar, dupa ce a fost prins baut la volan

Un politist din Ploiesti este cercetat penal si disciplinar de conducerea Inspectoratului de Politie Judetean Prahova, dupa ce a fost prins baut la volan, informeaza Mediafax.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2223 seconds )