Libnet.ro
UNICEF

16:00

Gica Popescu s-a intors la penitenciarul Rahova. Fostul international a participat joi la inmormantarea tatalui sau

Adevărul Adevărul,
Gica Popescu s-a intors la penitenciarul Rahova. Fostul international a participat joi la inmormantarea tatalui sau

Fostul international Gheroghe Popescu s-a intors vineri dimineata la Penitenciarul Rahova. Acesta a primit o permisie de 24 de ore pentru a participa la inmormantarea tatalui sau, la Calafat. Constantin Popescu, tatal lui Gica Popescu, a murit in urma unui infarct in noaptea de luni spre marti, la varsta de 72 de ani. continuă pe Adevărul

Coplesit de durere dupa pierderea tatalui, Gica Popescu s-a intors din nou dupa gratii

Gica Popescu si-a petrecut orele de libertate la capataiul tatalui sau la Calafat. A fost doborat de durere si a incercat sa stea cat mai mult alaturi de mama sa. A trebuit sa faca insa doua.

Gica Popescu a fost eliberat din penitenciar pentru a participa la inmormantarea tatalui sau

Gica Popescu a parasit in aceasta dimineata celula sa din Penitenciarul Rahova. Fostul capitan al nationalei a fost asteptat la poarta inchisorii de sotia sa, dupa care au plecat cu masina spre Calafat.

Tatal fostului fotbalist Gica Popescu a murit

Tatal fostului fotbalist Gica Popescu a murit in urma unui infarct. Gica Popescu este inchis la Penitenciarul Rahova, dupa ce a fost condamnat, pe 4 martie, de Curtea de Apel Bucuresti, la 3 ani, o luna si zece zile de inchisoare cu executare pentru evaziune fiscala si spalare de bani in Dosarul transferurilor.

VIDEO Tatal fostului fotbalist Gica Popescu a murit

Constantin Popescu, tatal fostului fotbalist Gica Popescu, a murit noaptea trecuta in urma unui infarct. Gica Popescu este inchis la Penitenciarul Rahova, dupa ce a fost condamnat, pe 4 martie, de Curtea de Apel Bucuresti, la 3 ani, o luna si zece zile de inchisoare cu executare pentru evaziune fiscala si spalare de bani in Dosarul transferurilor.

Gica Popescu cere sa iasa din inchisoare pentru a asista la inmormantarea tatalui sau

Fostul international Gica Popescu a cerut, marti, Penitenciarului Rahova, permisiunea de a iesi din inchisoare pentru a participa la inmormantarea tatalui sau. Cazul acestuia va fi luat in discutie marti sau .

Gica Popescu a parasit penitenciarul Rahova. El merge la inmormantarea tatalui sau

Fostul international Gica Popescu a parasit Penitenciarul Rahova joi dimineata, in jurul orei 4. 30 si a ajuns deja la Calafat pentru a participa la inmormantarea tatalui sau. Comisia Speciala a inchisorii i-a aprobat cererea de eliberare pentru ca acesta sa poata participa la funeralii, iar Popescu trebuie sa se intoarca vineri dimineata la inchisoare.

Gica Popescu a parasit penitenciarul Rahova pentru a participa la inmormantarea tatalui sau. Hagi este alaturi de el

Fostul international Gica Popescu a ajuns la Calafat pentru a participa la inmormantarea tatalui sau. El a parasit Penitenciarul Rahova, joi dimineata, in jurul orei 4. 30, dupa ce comisia speciala a inchisorii i-a aprobat cererea de eliberare pentru ca acesta sa poata participa la funeralii. Popescu trebuie sa se intoarca vineri dimineata la inchisoare.

Gica Hagi, Dan Petrescu, Geolgau si Craciunescu, alaturi de Gica Popescu, la inmormantarea tatalui

Fostul international Gica Popescu a ajuns la Calafat pentru a participa la inmormantarea tatalui sau. El a parasit Penitenciarul Rahova, joi dimineata, in jurul orei 4. 30, dupa ce comisia speciala a inchisorii i-a aprobat cererea de eliberare pentru ca acesta sa poata participa la funeralii.

Gica Hagi, Dan Petrescu, Prodan si Craciunescu, alaturi de Gica Popescu, la inmormantarea tatalui

Fostul international Gica Popescu a ajuns la Calafat pentru a participa la inmormantarea tatalui sau. El a parasit Penitenciarul Rahova, joi dimineata, in jurul orei 4. 30, dupa ce comisia speciala a inchisorii i-a aprobat cererea de eliberare pentru ca acesta sa poata participa la funeralii.

Gica Popescu a ajuns la inmormantarea tatalui sau

Eliberat din Penitenciarul Rahova pentru 24 de ore, fostul international Gica Popescu a ajuns joi la Calafat, acolo unde va participa la inmormantarea tatalui sau, Constantin Popescu, decedat in urma unui infarct.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )