Libnet.ro
UNICEF

14:30

Gica Popescu trimite un nou mesaj din inchisoare

Online Sport Online Sport,
Gica Popescu trimite un nou mesaj din inchisoare

Fostul international Gheorghe Popescu a multumit, intr-un comunicat de presa remis, luni, agentiei MEDIAFAX, tuturor celor care i-au fost alaturi la inmormantarea tatalui sau, aratandu-si totodata recunostinta pentru decenta si respectul aratat. continuă pe Online Sport

Coplesit de durere dupa pierderea tatalui, Gica Popescu s-a intors din nou dupa gratii

Gica Popescu si-a petrecut orele de libertate la capataiul tatalui sau la Calafat. A fost doborat de durere si a incercat sa stea cat mai mult alaturi de mama sa. A trebuit sa faca insa doua.

Gica Popescu s-a intors la penitenciarul Rahova. Fostul international a participat joi la inmormantarea tatalui sau

Fostul international Gheroghe Popescu s-a intors vineri dimineata la Penitenciarul Rahova. Acesta a primit o permisie de 24 de ore pentru a participa la inmormantarea tatalui sau, la Calafat. Constantin Popescu, tatal lui Gica Popescu, a murit in urma unui infarct in noaptea de luni spre marti, la varsta de 72 de ani.

Gica Popescu le multumeste celor care i-au fost alaturi la inmormantarea tatalui sau

Gica Popescu a multumit, luni, tuturor celor care i-au fost alaturi la inmormantarea tatalui sau, aratandu-si totodata recunostinta pentru decenta si respectul aratat. Fostul fotbalist a putut participa saptamana trecuta la funeraliile tatalui sau, Constantin Popescu, iar acum le-a multumit celor prezenti printr-un comunicat de presa.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )