Libnet.ro
UNICEF

12:00

Gica Popescu nu vrea sa fie gratiat: Fostul fotbalist pregateste o scrisoare deschisa

B1 B1,
Gica Popescu nu vrea sa fie gratiat: Fostul fotbalist pregateste o scrisoare deschisa

Gica Popescu nu vrea sa fie gratiat! Fostul capitan al nationalei a decis sa ia atitudine, dupa dezbaterile aparute o data cu arestarea sa. Deranjat de polemica iscata in jurul acestui subiect, Popescu. continuă pe B1

Gica Popescu nu vrea sa fie gratiat

Avocatul lui Gica Popescu a vorbit, marti, despre posibilitatea ca fostul international sa depuna o cerere de gratiere presedintelui Romaniei, Traian Basescu. Reactia sa vine ca urmare dupa reactiilor subiective ale multor siteuri, posturi tv sau ziare care cer gratierea Baciului, intr-un mod subiectiv si care sfideaza decizia justitiei din Romania la adresa unei fapte penale.

Traian Basescu, despre gratierea lui Gica Popescu: In acest mandat, nu am gratiat pe nimeni, nici macar pe motive umanitare. Am preferat sa respect judecatorul

Presedintele Traian Basescu a precizat marti seara, la intrebarile ziaristilor legate de solicitarile de gratiere a fostului fotbalist Gica Popescu, ca, daca in primul mandat a acordat putine gratieri, in cel prezent nu a acordat nici macar una, deoarece a preferat sa respecte judecatorul.

Mircea Vasilescu: Gica Popescu a fost deja gratiat

N-am inteles mare lucru din zecile de texte, opinii, blogareli si postari pe Facebook in legatura cu eventuala gratiere a lui Gica Popescu, desi m-am straduit. Adica am facut tot posibilul sa inteleg argumentatia celor care cereau sau respingeau ideea ca Traian Basescu, presedintele tarii, ar trebui/n-ar trebui sa-l gratieze pe marele fotbalist.

Fotbal si fisc: Uli Hoeness, acest Gica Popescu al Germaniei

Luni incepe la Munchen procesul in care fostul mare fotbalist german Uli Hones este judecat pentru evaziune fiscala. Sa i se dea sau nu gratiere lui Gica Popescu? Aceasta e intrebarea. Nu cautam noi raspunsul, nu suntem in masura. Dar, uite, fostul capitan al nationalei Romaniei nu este singura mare glorie sportiva in jurul careia se pune problema clauzei de VIP.

Gratierea lui Gica Popescu, influentata de show-ul mediatic. Cat de realizabila este?.

Verdictul in Dosarul Transferurilor a luat prin surprindere nu doar media romaneasca, ci chiar si pe cei opt inculpati. Ceea ce parea a fi o condamnare cu suspendare s-a transformat in final in 3 ani, o luna si zece zile de inchisoare cu executare pentru Gica Popescu. Show-ul mediatic starnit in jurul acestui caz este ca o arma cu doua taisuri, starnind deopotriva sustinatorii si opozantii gratierii fostului jucator al Generatiei de Aur. Gica Popescu, fostul capitan al Barcelonei, la .

Basescu, despre gratierea lui Gica Popescu: O campanie nejustificata.

Traian Basescu a declarat, marti seara, ca toata campanie pentru gratierea lui Gica Popescu este nejustificata, in contextul in care nici nu se poate vorbi despre o cerere scrisa in cast sens Eu v-as ruga, la fel cum subiectul e foarte actual pe anumite televiziuni, as vrea sa stiu, daca nu e cu pacat, daca a platit cineva banii pentru a se face astfel de campanii, pentru Becali, pentru Popescu. Mi se pare o campanie foarte puternica si nejustificata, a spus Basescu. Citeste si: Basescu: .

Gica Popescu nu s-a gandit pana acum la gratiere

Avocatul lui Gica Popescu a vorbit, marti, despre posibilitatea ca fostul international sa depuna o cerere de gratiere presedintelui Romaniei, Traian Basescu.

Gica Popescu REFUZA gratierea. Am primit o pedeapsa, o voi ispasi. Nu ma gandesc acum la asa ceva

Fostul international Gica Popescu, condamnat la 3 ani, o luna si 10 zile de inchisoare cu executare, in Dosarul Transferurilor, refuza gratierea, intr-o scrisoare deschisa pe care o va da curand.

Si condamnat, si cu banii luati! Gica Popescu i-a platit avocatului sau o suma uriasa ca sa-l scape de inchisoare

Gica Popescu a platit avocatului Petrut Ciobanu un onorariu consistent pentru a-l apara in fata instantei, in Dosarul Transferurilor. Din pacate pentru fostul international, el a ajuns dupa gratii si a ramas si fara bani.

Minte-ma frumos, Gica Popescu!.

Cati copii din tara asta viseaza sa fie Gica Popescu si cati viseaza sa devina procurori si sa apere legea?A devenit celebru, de cateva zile, acel bloc din Craiova unde locatarii platesc intretinerea alternativ, la doi administratori: unul corect, iar unul impostor, acuzat de fals in documente si delapidare, lucru cunoscut de toata lumea. Intrebati de ce continua sa achite intretinerea la impostor, desi stiu ca banii lor vor fi manariti, respectivii raspund, .

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )