Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Vasilescu: Gica Popescu a fost deja gratiat

Adevărul Adevărul,
Mircea Vasilescu: Gica Popescu a fost deja gratiat

N-am inteles mare lucru din zecile de texte, opinii, blogareli si postari pe Facebook in legatura cu eventuala gratiere a lui Gica Popescu, desi m-am straduit. Adica am facut tot posibilul sa inteleg argumentatia celor care cereau sau respingeau ideea ca Traian Basescu, presedintele tarii, ar trebui/n-ar trebui sa-l gratieze pe marele fotbalist. continuă pe Adevărul

Brasovul strange semnaturi pentru gratierea lui Gica Popescu

Fost fotbalist si antrenor, Vasile Kraila se considera unul din prietenii lui Gica Popescu si a decis sa demareze o campanile de strangere de semnaturi pentru eliberarea lui Gica Popescu.

De ce ar trebui gratiat Gica Popescu. 5 motive pentru care Baciul isi merita libertatea!

Gica Popescu a intrat in inchisoare odata cu greii fotbalului romanesc dar, spre deosebire de toti ceilalti inculpati, merita sa fie gratiat. Motivele sunt, pentru fiecare in parte, subiective, asa ca o sa sa vi le prezint pe ale mele:.

De ce ar trebui gratiat Gica Popescu. 5 motive pentru care Baciul isi merita libertatea

Gica Popescu a intrat in inchisoare odata cu greii fotbalului romanesc dar, spre deosebire de toti ceilalti inculpati, merita sa fie gratiat. Motivele sunt, pentru fiecare in parte, subiective, asa ca o sa sa vi le prezint pe ale mele, scrie Cristi Dumitru, p blogul sau de pe adevarul. ro.

Cazul gratierii lui Gica Popescu: Presedintele Traian Basescu a mai gratiat un sportiv de performanta, dar din motive medicale

Victor Ponta, Valeriu Zgonea si Crin Antonescu se numara printre politicienii de top care sustin gratierea lui Gica Popescu. Cu totii au declarat ca ar semna, in calitate de simpli cetateni, cererea facuta.

Catalin Tolontan: Sa ceri gratierea lui Gica Popescu mi se pare o campanie pripita. il fac mult mai greu de gratiat in viitor

Redactorul sef al GSP, Catalin Tolontan, a declarat vineri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Butonul de panica, de pe B1 TV, ca Gica Popescu nu a afirmat niciodata ca este nevinovat de.

Oamenii din sport sustin gratierea lui Gica Popescu. Gabi Balint: Avem dreptul sa cerem sa se faca dreptate, ceea ce nu e intotdeauna sinonim cu justitia

Oamenii de fotbal sunt de acord cu ideea gratierii lui Gica Popescu, considerand ca Baciul a platit deja pentru ceea ce a facut.

Dragnea: Ca om as sustine gratierea lui Gica Popescu, ca vicepremier, nu.

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat duminica seara ca este de mic microbist si ca, in calitate de om, ar sustine gratierea lui Gica Popescu, el mentionand ca, in calitate de vicepremier, nu ar sustine acelasi lucru. Ca om as face lucrul asta, ca vicepremier, sub nicio forma, a spus Dragnea, la B1Tv. El a spus ca, probabil, presedintele Traian Basescu nu-l va gratia pe Popescu. Eu as sustine gratierea lui Popescu, e prima fapta, poate a fost impins sa faca, poate nu a stiut ce face. Imi .

Hagi, despre arestarea lui Gica Popescu: Sunt socat

Gica Hagi a declarat ca nu isi revine de cand a aflat ca prietenul sau si fostul coleg din Generatia de Aur, Gica Popescu, a fost trimis la inchisoare.

Ce spun oamenii din sport despre gratierea lui Gica Popescu, condamnat la peste trei ani de inchisoare cu executare

Vestea ca Gica Popescu a fost condamnat la trei ani, o luna si zece zile de inchisoare cu executare ca urmare a implicarii sale in Dosarul Transferurilor a zguduit lumea fotbalului, existand numeroase voci care militeaza pentru gratierea celui poreclit Baciul.

Pro si contra gratierii lui Gica Popescu, condamnat la peste trei ani de inchisoare cu executare

Vestea ca Gica Popescu a fost condamnat la trei ani, o luna si zece zile de inchisoare cu executare ca urmare a implicarii sale in Dosarul Transferurilor a zguduit lumea fotbalului, existand numeroase voci care militeaza pentru gratierea celui poreclit Baciul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )