Libnet.ro
UNICEF

05:00

De ce ar trebui gratiat Gica Popescu. 5 motive pentru care Baciul isi merita libertatea!

Adevărul Adevărul,
De ce ar trebui gratiat Gica Popescu. 5 motive pentru care Baciul isi merita libertatea!

Gica Popescu a intrat in inchisoare odata cu greii fotbalului romanesc dar, spre deosebire de toti ceilalti inculpati, merita sa fie gratiat. Motivele sunt, pentru fiecare in parte, subiective, asa ca o sa sa vi le prezint pe ale mele:. continuă pe Adevărul

De ce ar trebui gratiat Gica Popescu. 5 motive pentru care Baciul isi merita libertatea

Gica Popescu a intrat in inchisoare odata cu greii fotbalului romanesc dar, spre deosebire de toti ceilalti inculpati, merita sa fie gratiat. Motivele sunt, pentru fiecare in parte, subiective, asa ca o sa sa vi le prezint pe ale mele, scrie Cristi Dumitru, p blogul sau de pe adevarul. ro.

Politicienii sustin gratierea lui Gica Popescu.

Politicienii Crin Antonescu si Valeriu Zgonea au anuntat ca vor semna petitia catre seful statului, Traian Basescu, privind acordarea gratierii individuale pentru Gica Popescu. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a aratat ca Gica Popescu este un om care a facut foarte mult bine Romaniei si cu care romanii s-au laudat. Este de o suta de ori mai cunoscut decat orice politician din Romania. Despre Gica Popescu, daca te duci din Turcia pana in Barcelona sau pana in nordul Europei, .

Cazul gratierii lui Gica Popescu: Presedintele Traian Basescu a mai gratiat un sportiv de performanta, dar din motive medicale

Victor Ponta, Valeriu Zgonea si Crin Antonescu se numara printre politicienii de top care sustin gratierea lui Gica Popescu. Cu totii au declarat ca ar semna, in calitate de simpli cetateni, cererea facuta.

Catalin Tolontan: Sa ceri gratierea lui Gica Popescu mi se pare o campanie pripita. il fac mult mai greu de gratiat in viitor

Redactorul sef al GSP, Catalin Tolontan, a declarat vineri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Butonul de panica, de pe B1 TV, ca Gica Popescu nu a afirmat niciodata ca este nevinovat de.

5 motive IMPOTRIVA gratierii lui Gica Popescu.

Nici nu s-a uscat bine cerneala de pe sentinta de condamnare a celor opt oameni din fotbal implicati in Dosarul Transferurilor, ca s-a si declansat o campanie nationala de eliberare a fostului fotbalist Gica Popescu, ce are de executat 3 ani de inchisoare pentru evaziune fiscala si spalare de bani. Demersul, initiat de un club de fotbal dar imbratisat de jurnalisti si politicieni, poate constitui un precedent periculos pentru o societate care nu este deprinsa in totalitate cu .

VIDEO INTERVIU Ce spune Catalin Tolontan despre o eventuala gratiere a lui Gica Popescu

Jurnalistul Catalin Tolontan, redactor sef la Gazeta Sporturilor, cotidian care a inceput in urma cu mai bine de sapte ani anchetele pe tema transferurilor din fotbal, a discutat cu cititorii Hotnews. ro despre o eventuala gratiere a lui Gica Popescu. Cred ca fie actualul presedinte, Traian Basescu, fie urmatorul presedinte va fi tentat sa il gratieze pe Gica Popescu, a afirmat Catalin Tolontan in cadrul interviului video. In ceea ce priveste verdictul din Dosarul Transferurilor, jurnalistul considera ca acesta functioneaza ca o supapa sociala. Intra in articol pentru a urmari interviul.

Dosarul Transferurilor. Prietenii lui Gica Popescu vor sa ceara gratierea in cazul ...

Daca Cristi Borcea si Gigi Netoiu au anuntat deja ca vor cere Instantei Supreme anularea pedepselor, potrivit unor noi informatii, Gica Popescu ar putea cere gratierea, informeaza B1TV. Pana acolo mai e insa cale lunga, deoarece fostul tricolor trebuie sa astepte motivarea deciziei de condamnare. Oficialii de la Dunarea Calafat, prima echipa din cariera lui Gica Popescu, vor sa depuna un memoriu la Presedintie, pentru gratierea fostului capital al nationalei, care a fost condamnat definitiv .

Noul presedinte al FRF, Razvan Burleanu: Nu semnez petitia pentru gratierea lui Gica Popescu. Decizia justitiei e un act normal (VIDEO)

Noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, spune ca nu va semna petitia pentru gratierea lui Gica Popescu. Burleanu, care a lucrat si in administratia prezidentiala, isi explica.

Noul presedinte al FRF, Razvan Burleanu: Nu semnez petitia pentru gratierea lui Gica Popescu. Decizia justitiei e un act normal (VIDEO)

Noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, spune ca nu va semna petitia pentru gratierea lui Gica Popescu. Burleanu, care a lucrat si in administratia prezidentiala, isi explica.

RISE Project: Gica Popescu nu este o victima a anturajului

RISE Project a documentat recent afacerile lui Gica Popescu. A rezultat o harta de companii si asociati care le da peste mana celor care se grabesc, astazi, sub imperiul emotiilor, sa declare ca Gica Popescu este o victima a anturajului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )