Libnet.ro
UNICEF

00:08

Gigantul rus Evraz isi inchide o fabrica din SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gigantul rus Evraz isi inchide o fabrica din SUA

Gigantul rus al metalelor Evraz isi va inchide operatiunile derulate la una din topitoriile sale din Statele Unite, din cauza cererii slabe si a concurentei importurilor, ceea ce va genera disponibilizarea a 375 de salariati. continuă pe Ziarul Bursa

Banca Transilvania isi inchide operatiunile din Cipru

Banca Transilvania TLV) a decis inchiderea activitatii sale din Cipru incepand cu 1 decembrie, conform strategiei sale de eficientizare a operatiunilor, dar si ca rezultat al contextului economic cipriot, nefavorabil pe termen mediu, se arata intr-un comunicat de presa.

Grupul Sarantis inchide fabrica Elmiplant din Romania. Compania transfera productia in Grecia

Grupul elen Sarantis va inchide fabrica de cosmetice Elmiplant din Romania si va transfera productia in Grecia. Productia cremelor de fata si corp Elmiplant, Bioten, Kolastyna va fi transferata la fabrica.

Sarantis va inchide fabrica Elmiplant din tara noastra

Grupul elen Sarantis va inchide fabrica de cosmetice Elmiplant din Romania, pe care a cumparat-o in 2007 de la fondatorii companiei, si va transfera productia in Grecia, pentru a sustine economia si exporturile Greciei, a anuntat compania.

Sarantis va inchide fabrica Elmiplant din Romania, transferand productia in Grecia.

Grupul elen Sarantis va inchide fabrica de cosmetice Elmiplant din Romania si va transfera productia in Grecia, pentru a sustine economia si exporturile Greciei, a anuntat compania, potrivit Mediafax. Productia cremelor de fata si corp Elmiplant, Bioten, Kolastyna va fi transferata la fabrica Sarantis din Oinofoita, Grecia. Transferul se va incheia la sfarsitul primului trimestru din 2014, se arata intr-un comunicat al grupului. Pentru transferul productiei, Sarantis va investi un milion de .

Castigul PepsiCo, sustinut de cererea din SUA si America Latina

PepsiCo Inc. , al doilea mare producator mondial de bauturi racoritoare, a anuntat un profit trimestrial peste asteptari, pe fondul vanzarilor din SUA si America Latina.

Italsofa nu-si inchide fabrica de la Baia Mare. Dimpotriva, face angajari

Daca in urma cu doar o saptamana mai multe voci spuneau ca una dintre cele mai mari fabrici din Baia Mare este pe cale sa puna lacat pe usa, lucrurile se pare ca nu stau tocmai asa. Reprezentantii societatii dau asigurari ca nu intentioneaza sa plece din Maramures, ci sa investeasca pentru cresterea productiei.

Seful Dacia tine sa-i linisteasca pe cei care se tem ca fabrica din Arges e in pericol: Uzina din Maroc reprezinta o veste buna pentru Romania si Mioveni

Nu sunt semne ca productia lui Sandero va fi mutata de la Mioveni la Tanger, iar uzina romaneasca sta mai bine la competitivitate si are in spate ca atu un numar mare de furnizori, a spus Jerome Olive, seful Dacia, la evenimentul de lansare al Duster facelift in tara. Tanger nu trebuie vazuta ca o uzina periculoasa, ci din contra, ca o veste buna pentru Romania si pentru Mioveni, fiindca modelele produse in Africa au fost create la noi in tara, iar catre Maroc trimitem piese, a spus seful companiei.

O grupare de romani a clonat carduri din SUA si UE cauzand un prejudiciu estimat la 2,5 milioane dolari

Procurorii DIICOT Mehedinti au efectuat miercuri 38 de perchezitii in 17 judete, in cadrul unei ample operatiuni de prindere a membrilor unei grupari, acuzate ca a clonat peste 50. 000 de carti de credit, ce apartineau unor persoane din 24 de tari, printre care SUA si state membre UE, prejudiciul estimat pana la acest moment fiind de 2,5 milioane dolari, potrivit Agerpres. Procurorii romani au colaborat in instrumentarea acestei cauze cu United State - Secret Service din cadrul Ambasadei SUA la Bucuresti.

Angajatii federali din SUA, chemati sa se intoarca la serviciu, dupa ce tara a evitat blocajul bugetar

Presedintele american, Barack Obama, le-a cerut, miercuri seara, tuturor angajatilor federali care au intrat in concediu fara plata din cauza blocajului bugetar sa se intoarca la munca joi, dupa ce Congresul a.

Cresteri puternice pe burse dupa solutionarea blocajului din SUA.

Bursele din Statele Unite si Asia au crescut puternic dupa ce Congresul american a deblocat activitatea guvernului si a ridicat plafonul datoriei de stat, cel putin pana la inceputul anului viitor, evitand astfel riscul unui default incetare de plati) al Statelor Unite, informeaza Mediafax. Intelegerea a trecut miercuri de cele doua camere ale Congresului cu majoritati semnificative: 81 de voturi pentru, fata de 18 impotriva in Senat, respectiv 285 pentru si 144 impotriva in Camera .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )