Libnet.ro
UNICEF

06:30

Gigi Becali, incantat de Steaua

Online Sport Online Sport,
Gigi Becali, incantat de Steaua

Gigi Becali s-a declarat incantat de jocul Stelei din meciul cu FK Molde, castigat cu 2-0. Becali a laudat doi jucatori in mod special. continuă pe Online Sport

Antonescu: Alegatorii PNL stiu ca daca vin 50 de Gigi Becali nu vor putea schimba valorile PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seara, ca alegatorii liberali sunt oameni care inteleg ca PNL si valorile sale sunt atat de puternice incat 50 de Gigi Becali daca vin si vor sa schimbe aceste valori nu vor putea. Antonescu a precizat, intr-o emisiune la TVR1, ca unele sondaje ale USL au aratat ca Becali este considerat un om sincer.

Gigi Becali se teme cel mai tare de FC Vaslui. Vezi aici ce a declarat

Egalul scos de Steaua in fata Pandurilor, dar si victoria Vasluiului in fata celor de la U Cluj ii da fiori patronului Stelei.

Gigi Becali: Ahmetov era un nimeni daca investea in fotbalul romanesc si asta pentru nu are farmec

Patronul Stelei, George Becali, a comentat victoria Sahtior Donetk in fata Chelsea Londra in actualul sezon al Ligii Campionilor, partida incheiata cu scorul de 2-1 in favoarea ucrainienilor. Becali a.

Gigi Becali: Ahmetov era un nimeni daca investea in fotbalul romanesc si asta pentru ca nu aparea la televizor. Asta e tot farmecul

Patronul Stelei, George Becali, a comentat victoria Sahtior Donetk in fata Chelsea Londra in actualul sezon al Ligii Campionilor, partida incheiata cu scorul de 2-1 in favoarea ucrainienilor. Becali a spus.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )