Libnet.ro
UNICEF

08:00

Gigi Becali se teme cel mai tare de FC Vaslui. Vezi aici ce a declarat

Adevărul Adevărul,
Gigi Becali se teme cel mai tare de FC Vaslui. Vezi aici ce a declarat

Egalul scos de Steaua in fata Pandurilor, dar si victoria Vasluiului in fata celor de la U Cluj ii da fiori patronului Stelei. continuă pe Adevărul

Imaginea pe care americanii nu se asteptau sa o vada. Cum arata cel mai tare rapper dupa ce a renuntat la STEROIZI

Are un imperiu de sute de milioane de dolari si este cunoscut peste tot in lume. El a stat in spatele celor mai iubiti cantareti de rapp si se bucura si acum de un succes colosal. insa o imagine postata.

Gigi Becali cauta un atacant dupa 0-0 cu Pandurii

Desi s-a declarat multumit de punctul obtinut de Steaua la Targu Jiu cu Pandurii, patronul Stelei Gigi Becali a spus dupa meci ca echipa sa are nevoie de un atacant de rasa. Latifundiarul din Pipera nu s-a ferit sa critice mai multi jucatori din lotul Stelei.

Antonescu: Alegatorii PNL stiu ca daca vin 50 de Gigi Becali nu vor putea schimba valorile PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seara, ca alegatorii liberali sunt oameni care inteleg ca PNL si valorile sale sunt atat de puternice incat 50 de Gigi Becali daca vin si vor sa schimbe aceste valori nu vor putea. Antonescu a precizat, intr-o emisiune la TVR1, ca unele sondaje ale USL au aratat ca Becali este considerat un om sincer.

Antonescu: Alegatorii PNL stiu ca daca vin 50 de Gigi Becali nu vor putea ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca alegatorii liberali sunt oameni care inteleg ca PNL si valorile sale sunt atat de puternice incat 50 de Gigi Becali daca vin si vor sa schimbe aceste valori nu vor putea, potrivit Mediafax. Antonescu a precizat, intr-o emisiune la TVR1, ca unele sondaje ale USL au aratat ca Becali este considerat un om sincer. Chiar daca nu sunt de acord cu anumite comportamente ale lui, il considera sincer. Asta e perceptia, a explicat liderul PNL, .

Antonescu: Alegatorii PNL stiu ca daca vin 50 de Gigi Becali nu vor putea schimba valorile PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seara la TVR1, ca alegatorii liberali sunt persoane care inteleg ca partidul si valorile sale sunt atat de puternice incat 50 de Gigi Becali daca vin.

Suntem inruditi cu veveritele? Vezi aici cum arata cel mai vechi stramos al omului

Cel mai vechi stramos al omului arata ca o veverita, sugereaza un nou studiu. Fosilele recent descoperite ale celei mai primitive primate, Purgatorius, sugereaza ca animalul era unul mic, agil, care isi.

Megatranzactia care l-a transformat in CEL MAI BOGAT om din Rusia. La cat se ridica averea celui mai bogat rus

Viktor Vekselberg a devenit cel mai bogat om din Rusia, dupa ce averea lui a crescut cu 1,5 miliarde de dolari in acest an, la 18 miliarde de dolari. Cresterea a avut loc dupa ce grupul de stat Rosneft a acceptat.

Francezul Yannick Agnel a fost desemnat cel mai inotator european al anului

Francezul Yannick Agnel, dublu campion olimpic la Londra, a fost desemnat un juriu format din 51 de membri, cel mai bun inotator european al anului 2012, potrivit Ligii Europene de Natatie, scrie AFP. Sportivul.

Francezul Yannick Agnel a fost desemnat cel mai bun inotator european al anului

Francezul Yannick Agnel, dublu campion olimpic la Londra, a fost desemnat un juriu format din 51 de membri, cel mai bun inotator european al anului 2012, potrivit Ligii Europene de Natatie, scrie AFP. Sportivul.

Alianta Romania Dreapta isi va lansa candidatii pentru parlamentare cel mai probabil pe 5 noiembrie

Lansarea candidatilor Aliantei Romania Dreapta pentru parlamentare va avea loc, cel mai probabil, in data de 5 noiembrie, a anuntat miercuri presedintele PDL, Vasile Blaga. Initial lansarea candidatilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )