Libnet.ro
UNICEF

18:00

Gigi Becali, petitie la Comisia pentru drepturile omului in care se plange ca nu a fost lasat sa se opereze

B1 B1,
Gigi Becali, petitie la Comisia pentru drepturile omului in care se plange ca nu a fost lasat sa se opereze

Avocata lui Gigi Becali a depus o plangere la Comisia pentru drepturile omului din cadrul Camerei Deputatilor, pentru ca nu a fost lasat sa se opereze. in document, latifundiarul din Pipera se plange ca nu a fost. continuă pe B1

Becali, petitie la Comisia pentru drepturile omului din Parlament.

Avocata omului de afaceri Gigi Becali a depus o plangere la Comisia pentru drepturile omului, din cadrul Camerei Deputatilor, pentru ca nu a fost lasat sa se opereze, conform B1 TV.

Gigi Becali a trimis Parlamentului o petitie in care arata ca este torturat: Nu mi se permite internarea intr-un spital fara paza

Omul de afaceri Gigi Becali, a trimis Comisiei de abuzuri din Parlament o petitie prin care cere incetarea abuzurilor la care sustine ca este supus. Acesta reclama ca este torturat si ca are parte de tratamente inumane in detentie.

Gigi Becali ar putea fi chemat in Parlment de comisia pentru abuzuri

Gigi Becali ar putea fi chemat in Parlment de comisia pentru abuzuri. Asta dupa ce latifundiaru a cerut intreruperea executarii pedepsei din motive medicale. Becali a cerut si o permisie de 30 de zile la care ar ave.

Rugaciuni pentru libertatea lui Gigi Becali si a verilor lui, in Biserica din Pipera

O biserica intreaga s-a rugat pentru Gigi Becali si verii lui. Preotul de la Biserica din Pipera tinut o slujba speciala atat pentru familia Becali, cat si pentru ceilalti grei ai fotbalului, care au ajuns.

Mama lui Gigi Becali a depus o cerere de gratiere la Cotroceni

Mama lui Gigi Becali, Alexandra, a depus o cerere de gratiere a fiului sau, la Palatul Cotroceni, pentru care a adunat 60. 000 de semnaturi. Aceasta este a doua cerere de gratiere, dupa cea depusa de una dintre.

Mama lui Gigi Becali cere gratierea fiului. A depus o noua cerere la Cotroceni

Alexandra Becali, mama lui Gigi Becali, si avocatul acestuia au fost la Palatul Cotroceni in aceasta dimineata unde au depus o cerere de gratiere. Este a doua cerere care ajunge pe masa presedintelui Traian.

FRF: Licenta fratilor Victor si Ioan Becali a fost retrasa de Comisia pentru Agenti de Jucatori

Licenta fratilor Victor si Ioan Becali a fost retrasa de Comisia pentru Agenti de Jucatori, in urma condamnarii lor in Dosarul transferurilor, a confirmat, marti, Federatia Romana de Fotbal, pe site-ul.

S-au vazut stapanii Romaniei, dar acum traiesc un calvar: Gigi Becali doarme pe o usa de placaj, iar Copos plange intruna

Dezvaluirile despre situatia in care a ajuns patronul Stelei si cele in care sunt descrise trairile celor condamnati in Dosarul Transferurilor dovedesc ca, intr-adevar, caderea e cu atat mai dureroasa, cu cat ajungi mai sus.

Liga 1 va avea licitatie pentru drepturile tv, mecurile vor fi distribuite catre mai multe televiziuni din Romania

Compania care a cumparat drepturle tv ale Ligii 1, Sky Broadcast LTD, va realiza o licitatie de revanzare a acestora, conform presedinteului LPF, Gino Iorgulescu. Acesta a asigurat ca partidele vor putea fi vizionate de toata lumea, ceea ce inseamna ca nu vor fi in sistem pay-per-view.

500.000 euro fond de burse la RIUF pentru tinerii romani care aleg sa studieze in ...

Taxele de scolarizare si bursele pe care le-ar putea accesa un student roman reprezinta doua informatii care influenteaza puternic decizia de a pleca la studii in strainatate. In timp ce in Germania si Danemarca taxele de scolarizare sunt zero, Marea Britanie si Olanda reprezinta doua destinatii cu provocari financiare mai mari la o prima vedere insa romanii beneficiaza de ajutor guvernamental pentru a-si acoperi taxele de scolarizare. Bursele pot fi un ajutor financiar important dar pentru a .

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )