Libnet.ro
UNICEF

16:30

Gigi Becali se simte persecutat in inchisoare. Va fi mutat de la Jilava

Antena3 Antena3,
Gigi Becali se simte persecutat in inchisoare. Va fi mutat de la Jilava

Gigi Becali va fi mutat de la inchisoarea Jilava. Acesta va fi transferat la penitenciarul Poarta Alba. Chiar Becali a cerut sa fie mutat pentru ca se simte persecutat la Jilava, si de colegii de detentie. continuă pe Antena3

Gigi Becali ar putea fi mutat de la Jilava la inchisoarea Poarta Alba. Spune ca se simte persecutat

Gigi Becali va fi mutat de la Jilava la inchisoarea Poarta Alba, spun surse din penitenciar. Acolo se fac pregatiri deja. Chiar Becali a cerut sa fie mutat pentru ca se simte peresecutat la Jilava, si de colegii d.

Gigi Becali ar putea fi mutat in alta inchisoare

Gigi Becali ar putea fi mutat in alta inchisoare. Latifundiarul ar fi cerut sa fie mutat in alt centru de detentie, pentru ca se simte persecutat. Stire in curs de.

Gigi Becali a solicitat transferul din Penitenciarul Jilava. Comisia de la penitenciar a dat aviz favorabil

Comisia de la Penitenciarul Bucuresti Jilava a avizat favorabil transferul din unitate solicitat de Gigi Becali, decizia urmand sa fie luata de Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP), a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al penitenciarului Cristian Micu.

Avocatul Bogdan Vlad: Gigi Becali ar putea fi mutat la Poarta Alba, relatiile cu Jilava fiind deteriorate

Bogdan Vlad, avocatul lui Gigi Bcali a declarat, vineri, ca latifundiarul ar putea fi mutat la Penitectiarul Poarta Alba deoarece relatiile acestuia cu conducerea Penitenciarului Jilava sunt deteriorate, relateaza.

UPDATE: Gigi Becali ar putea fi transferat de la Jilava. Ce spune avocatul sau.

UPDATE: Avocatul lui Gigi Becali a declarat, vineri, ca finantatorul FC Steaua ar putea fi mutat la Penitenciarul Poarta Alba, pe motiv ca relatiile acestuia cu conducerea Penitenciarului Jilava sunt destul de deteriorate, dovada fiind sanctiunea primita, pe care a contestat-o, transmite Mediafax. Avocatul Bogdan Vlad l-a vizitat, vineri, pe Gigi Becali, la iesirea din Penitenciarul Jilava acesta spunand ca finantatorul FC Steaua ar putea fi mutat la inchisoarea Poarta Alba. Bogdan Vlad a .

Becali ar putea fi mutat din penitenciarul Jilava

Omul de afaceri Gigi Becali ar putea fi mutat din penitenciarul Jilava, anunta sursele de presa.

Becali ar putea fi mutat de la Penitenciarul Jilava

Gigi Becali ar putea fi mutat de la Penitenciarul Jilava, cazul sau aflandu-se in discutie, in fata unei comisii a Ministerului de Justitie, transmite Realitatea. net.

Gigi Becali, asteptat la Poarta Alba. Latifundiarul va sta intr-o rezerva de 10-15 detinuti

Penitenciarul Poarta Alba este locul in care Gigi Becali si-ar dori sa fie transferat pentru a-si executa pedeapsa. inchisoarea din judetul Constanta are acelasi regim de detentie cu cea de la Jilava: semideschis, inchis si de maxima siguranta. in plus, Becali ar fi foarte aproape de rudele sale care traiesc in Dobrogea si care fac parte din importanta comunitate aromana.

Miscarea neasteptata pe care Gigi Becali a facut-o din inchisoare. Ce act OFICIAL a completat latifundiarul

Gigi Becali si-a completat declaratia de avere chiar daca este in inchisoare. Iar aceasta este adaptata la noile realitati. Latifundiarul a trecut la ocupatie detinut la Jilava, scriu jurnalisltii de la.

Penitenciarul Jilava a aprobat cererea de mutare a lui Gigi Becali. Latifundiarul mai are insa nevoie de o aprobare ca sa ajunga la Poarta Alba

Cererea lui Gigi Becali de a fi transferat la un alt penitenciar a fost aprobata de conducerea Penitenciarul Jilava. O comisie a Administratiei Nationale a Penitenciarelor urmeaza sa analizeze la randul ei cererea latifundiarului si sa decida daca acesta primeste verdict final pozitiv.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )