Libnet.ro
UNICEF

20:00

Gigi Netoiu, eliberat conditionat in Dosarul transferurilor, este urmarit penal de DNA intr-un nou dosar: acuzat ca a obtinut fraudulos 700 de hectare plantate cu vita de vie, aflate in administrarea ADS

Hotnews Hotnews,
 Gigi Netoiu, eliberat conditionat in Dosarul transferurilor, este urmarit penal de DNA intr-un nou dosar: acuzat ca a obtinut fraudulos 700 de hectare plantate cu vita de vie, aflate in administrarea ADS

Omul de afaceri Gigi Netoiu este urmarit penal de procurorii DNA intr-un nou dosar, pentru instigare la abuz in serviciu si spalare de bani, ambele infractiuni in forma continuata, si a fost plasat sub control judiciar pe o perioada de 60 de zile. Netoiu este acuzat de procurorii DNA ca in anul 2007, o societate viticola pe care o controla a dobandit in proprietate, in mod fraudulos, la preturi sub valoarea de piata, suprafata totala de 692,685 ha, plantata cu vita de vie, situata pe amplasamentul fostelor plantatii ale S. Husi, jud. Vaslui, teren aflat in administrarea Agentiei Domeniilor Statului A. continuă pe Hotnews

Cum a pus mana Gigi Netoiu pe o perla a viticulturii comuniste. Culisele cedarii ilegale a 770 de hectare de teren manos

Procurorii DNA il acuza pe omul de afaceri Gigi Netoiu ca a intrat in posesia fostei societati viticole Vidisamp Husi, un etalon al viticulturii romanesti in perioada comunismului, fiind impoprietarit in mod ilegal cu peste 770 hectare de teren. intreaga afacere, afirma DNA, ar fi fost controlata de senatorul Dan Marian, presedintele PNL Vaslui.

Mircea Basescu poate fi eliberat conditionat din inchisoare

Judecatoria Medgidia a admis, pe 6 octombrie, ca Mircea Basescu poate fi eliberat conditionat din inchisoare. Decizia nu este definitiva.

Judecatorii au decis ca Mircea Basescu poate fi eliberat conditionat. Sentinta poate fi atacata de procurori

Judecatoria Medgidia a decis, joi, ca Mircea Basescu, care este detinut in Penitenciarul Poarta Alba, poate fi eliberat conditionat.

Mircea Basescu, fratele lui Traian Basescu, poate fi eliberat conditionat

Magistratii Judecatoriei Medgidia au admis, joi, solicitarea lui Mircea Basescu de eliberare conditionata, depusa la aproximativ trei luni dupa condamnare. Decizia Judecatoriei Medgidia nu este, insa,.

Kovesi, despre dosarul Microsoft: Este important ca s-a dispus confiscarea unei sume de 17 milioane de euro de la inculpati (VIDEO)

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a vorbit miercuri despre dosarul Microsoft, precizand ca este important ca s-a dispus confiscarea unei sume foarte importante de bani. Nu pot sa comenteze.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )