Libnet.ro
UNICEF

20:00

Google ameninta ca nu va mai indexa site-urile de presa din Franta, daca va trebui sa plateasca pentru continutul afisat pe motorul sau de cautare

Hotnews Hotnews,
Google ameninta ca nu va mai indexa site-urile de presa din Franta, daca va trebui sa plateasca pentru continutul afisat pe motorul sau de cautare

Gigantul american Google a amenintat ca nu va mai indexa site-urile de presa din Franta pentru a protesta impotriva unei propuneri legislative din aceasta tara, in urma careia ar urma sa plateasca o taxa pentru continutul afisat pe motorul sau de cautare, informeaza France 24, care citeaza AFP. Intr-o scrisoare trimisa de Google autoritatilor franceze in aceasta luna, gigantul IT american sustine ca nu poate accepta o asemenea masura care i-ar afecta existenta si ca in consecinta ar fi nevoita sa nu mai indexeze site-urile presei franceze. continuă pe Hotnews

Google ameninta ca, daca i se impune o taxa in Franta, nu va mai indexa site-urile media ...

Compania americana de internet Google ameninta, intr-o adresa transmisa Guvernului francez, ca nu va mai indexa site-urile de presa din Franta, daca va fi obligata sa plateasca o taxa dorita de publisherii francezi si cu care este de acord si ministrul Culturii din Franta, potrivit AFP, potrivit Mediafax. Publisherii francezi au cerut in luna septembrie Guvernului sa elaboreze un proiect de lege prin care motoarele de cautare, precum Google, sa le plateasca o taxa pe drepturi de autor pentru .

Google ameninta sa boicoteze site-urile franceze din cauza unei posibile taxe cerute de editorii de presa

Gigantul american Google a amenintat ca nu va mai face trimiteri la mass-media franceze daca va fi nevoit sa achite o taxa ceruta de editorii de presa si care este sustinuta de ministrul culturii, scrie BBC.

Google considera scoaterea site-urilor frantuzesti din rezultatele cautarilor din cauza unei legi

Google ia in considerare excluderea site-urilor mass-media franceze din rezultatele cautarii sale in cazul in care guvernul francez continua sa avanseze cu un proiect de lege care ar impune motoarelor de cautare.

Google ia in calcul scoaterea site-urilor frantuzesti din rezultatele cautarilor din cauza unei legi

Google ia in considerare excluderea site-urilor mass-media franceze din rezultatele cautarii sale, in cazul in care guvernul francez continua sa avanseze cu un proiect de lege care ar impune motoarelor de cautare.

Cel mai mare producator de zahar din Franta a cumparat fabrica de la Ludus

Tereos, cel mai mare producator de zahar din Franta, a preluat de la Sucreries du Marquenterre Group fabrica Zaharul Ludus judetul Mures), care va deservi clientii industriali din Europa de Est, unde grupul francez anticipeaza ca cererea pentru zahar.

Tereos, cel mai mare producator de zahar din Franta, a cumparat fabrica Zaharul Ludus

Tereos, cel mai mare producator de zahar din Franta, a preluat de la Sucreries du Marquenterre Group fabrica Zaharul Ludus judetul Mures), care va deservi clientii industriali din Europa de Est, unde grupul francez anticipeaza ca cererea pentru zahar va creste semnificativ in urmatorii ani.

Mai putin bani pentru bancile din Europa emergenta.

Un studiu derulat de agentia de evaluare Fitch in randul a 43 de banci din Europa Centrala si de Est detinute de banci straine arata ca finantarea bancilor mama catre subsidiarele lor din CEE a scazut usor de la debutul crizei financiare globale. Cu toate acestea, agentia considera ca principalul motiv al cresterii modeste a creditului in regiunea CEE a fost legat de oportunitatile limitate pentru imprumuturi atractive in CEE, mai degraba decat constrangerile de finantare. Potrivit .

Cel mai mare producator de zahar din Franta a cumparat fabrica Zaharul Ludus

Tereos, cel mai mare producator de zahar din Franta, a preluat de la Sucreries du Marquenterre Group fabrica Zaharul Ludus, din Mures, care va deservi clientii industriali din Europa de Est, unde grupul francez anticipeaza ca cererea pentru zahar va creste semnificativ in urmatorii ani, transmite Antena3. ro.

Cel mai mare producator de zahar din Franta a cumparat fabrica Zaharul Ludus

Tereos, cel mai mare producator de zahar din Franta, a preluat de la Sucreries du Marquenterre Group fabrica Zaharul Ludus, din Mures, care va deservi clientii industriali din Europa de Est, unde grupul francez.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )