Libnet.ro
UNICEF

07:00

Google a primit din Romania 932 de cereri de eliminare din cautari a 4.611 linkuri

România Liberă România Liberă,
Google a primit din Romania 932 de cereri de eliminare din cautari a 4.611 linkuri

Google a primit 932 de cereri din Romania de eliminare din cautari a 4. 611 linkuri, in baza dreptului de a fi uitat, in conformitate cu decizia recenta a Curtii Europene de Justitie CEJ), au declarat, reprezentantii Google Romania. continuă pe România Liberă

Google a primit din Romania aproape 1.000 de cereri de eliminare a unor date sensibile din rezultatele cautarilor

Google a anuntat ca a primit intr-o luna 70. 000 de cereri de la cetateni UE care doresc eliminarea unor link-uri sensibile din rezultatele motorului de cautare, iar 932 dintre acestea sunt din tara noastra. Compania spunea recent ca a inceput sa se conformeze deciziei Curtii de Justitie a UE, decizie criticata de multi si catalogata de cei mai radicali ca fiind cenzura.

Google a primit din Romania peste 900 de cereri de eliminare din cautari a 4.611 linkuri

Google a primit 932 de cereri din Romania de eliminare din cautari a 4. 611 linkuri, in baza dreptului de a fi uitat, in conformitate cu decizia recenta a Curtii Europene de Justitie CEJ), relateaza Mediafax .

Mai multi romi din Romania au primit pedepse de pana la opt ani de inchisoare. Si-au obligat copiii sa fure portofele pe strazile Parisului

Pedepse de pana la opt ani de inchisoare au fost pronuntate vineri, la Paris, pentru etnici romi din Romania care au fost gasiti vinovati ca si-au obligat copiii sa fure telefoane mobile si portofele pe.

14 copii din Romania au participat la un proiect german de arta colaborativa

Pe data de 1 Iulie 2014, ilustratorii Roxana si Alexander Ene de la ROXY KIDS ART din Germania un proiect de arta colaborativa cu si pentru copii, initiat impreuna cu scriitoarea germana Chris Silberer, premiat si finantat anual in Germania din August 2010) au desfasurat in Cetatea Bisericii Evanghelice din Roades, judetul Brasov, impreuna cu Fundatia Tabaluga ateliere ROXY KIDS ART, arta colaborativa cu 14 copii din Romania.

S-a incheiat campionatul de fotbal american din Romania. Titlul ajunge la Bucuresti

Campionatul de fotbal american din Romania s-a incheiat cu victoria celor de la Bucharest Rebels, in finala disputata impotriva Timisoarei 89ers. Bucharest Rebels a castigat cel de-al cincilea campionat al competitiei RoBowl, organizata dupa modelul american.

Producatorul de ciment Lafarge vrea sa vanda activele din Romania, in cadrul procesului de fuziune cu Holcim

Operatiunile din Romania ale producatorului francez de ciment Lafarge sunt propuse pentru vanzare, alaturi de active din mai multe tari, in cadrul procesului de fuziune cu Holcim, astfel incat cele doua companii sa obtina aprobarea autoritatilor de reglementare pentru fuziunea celor doua grupuri, informeaza Mediafax.

Lafarge vinde activele din Romania, pentru a putea fuziona cu Holcim

Operatiunile din Romania ale producatorului francez de ciment Lafarge sunt propuse pentru vanzare, alaturi de active din mai multe tari, in cadrul procesului de fuziune cu Holcim, astfel incat cele doua companii sa obtina aprobarea autoritatilor de reglementare pentru fuziunea celor doua grupuri.

Creatorii de film din Romania si Ungaria s-au intalnit la TIFF Miercurea Ciuc

Creatori importanti de film din Romania si Ungaria s-au intalnit in aceasta saptamana la TIFF Miercurea Ciuc, entitate independenta a Festivalului International de Film Transilvania, in cadrul caruia au putut fi vizionate aproximativ 60 de filme documentare, artistice si scurtmetraje .

Ce asigurari lipsesc din Romania?

Politele personalizate pentru sportivi, artisti sau proprietari de masini de superlux exista doar cu numele in Romania. Singura solutie o reprezinta companiile din afara tarii.

Grupul francez care detine Leroy Merlin cumpara magazinele bauMax din Romania

Retailerul austriac de bricolaj bauMax a ajuns la un acord cu grupul francez Adeo, proprietarul magazinelor Leroy Merlin, pentru vanzarea celor 15 magazine pe care le detine in Romania, printr-o tranzactie in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )