Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gorghiu: PNL va contesta la CCR modificarile la Regulamentul Camerei Deputatilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gorghiu: PNL va contesta la CCR modificarile la Regulamentul Camerei Deputatilor

PNL se opune categoric oricaror modificari ale Regulamentului Camerei Deputatilor prin care se ingreuneaza procedurile de avizare a cererilor justitiei, a anuntat astazi copresedintele PNL Alina Gorghiu, adaugand ca liberalii vor contesta acest nou proiect de regulament la Curtea Constitutionala. continuă pe Ziarul Bursa

Zgonea, despre Regulamentul Camerei: Nimeni de la PSD nu tine de scaun

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a precizat, luni, referitor la criticile lui Ludovic Orban fata de modificarile la Regulament privind revocarea presedintelui Camerei, ca nimeni de la PSD nu tine de scaun si ca este imoral, indecent sa se puna in gura PSD ceea ce se face la PNL, informeaza Mediafax.

Cererea de retinere si arestare preventiva a lui Theodor Nicolescu va fi discutata miercuri in plenul Camerei Deputatilor

Solicitarea DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului PNL Theodor Nicolescu va fi discutata in plenul Camerei Deputatilor miercuri, de la ora 15. 30, a anuntat luni deputatul Niculae.

Noul regulament al Camerei Deputatilor provoaca SCANDAL in Parlament

Noul regulament al Camerei Deputatilor provoaca scandal in Parlament. Miza este posibilitatea de schimbare mai usoara a presedintelui Camerei Deputatilor, dar si modul in care vor fi abordate cererile de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )